Nyheder

15. maj 2018

Kundehistorie: Drone Champions AG, Liechtenstein

Kreative lanceringsplatforme til sportsdroner via ORDERFOX.com.

Drone Champions AG, der er baseret i Liechtenstein, bruger drone racing til at skabe en ny trendsport, der kombinerer virkelige og virtuelle dimensioner. Formålet med løbet for dronepiloten er at overvinde en tredimensionel forhindringsbane med et 700 gram ”lys” og hurtigst muligt op til 140 km/t med en hurtig fjernstyret drone. Et virtuelt pc-spil tjener til at blive kvalificeret til de europæiske konkurrencer. For succes med den nyligt lancerede racer-serie er iscenesættelse og underholdning afgørende faktorer.

Drone Champions AG’s højhastighedseksperter har til denne sæson sæsonstart udfærdiget lanceringsplatforme til racingdronerne på ORDERFOX.com. Den fritformede del fremstillet af glasfibermateriale blev produceret med kort varsel via en CNC-paver registreret på ORDERFOX.com.

"Portalen er klasse. Med blot et par klik kunne vi hurtigt og nemt stille vores forespørgsel og havde fire tilbud på bordet inden for meget kort tid.” Forklarer en tilfreds Joachim Cerny, chef for forskning og udvikling hos Drone Champions AG og han er overbevist om, at han vil fortsætte med at bruge ORDERFOX.com i fremtiden.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero