FAQ

Efter en 7 dages gratis prøveperiode koster det principielt et gebyr for CNC-producenter at benytte platformen ORDERFOX.com fuldt ud. Yderligere oplysninger findes her.

ORDERFOX.com-abonnementet indgås for en periode på 12 måneder. Abonnementet forlænges automatisk med et yderligere år for alle brugere. CNC-producenten kan i løbetiden ændre sit abonnement i profilindstillingen til "Afslut betalingsabonnement".

Indstilling af produktionsforespørgsler, som betalende CNC-producent kan du både afgive tilbud på produktionsforespørgsler og indstille produktionsforespørgsler. Som Premium-partner kan du udnytte mange ekstra reklame- og kommunikationsmuligheder. Se alle detaljerne her.

Med en fuldstændig firmaprofil forøger du dine forretningsmuligheder. De lagrede oplysninger og data er grundlaget for mange filterfunktioner inden for platformen og sikrer skræddersyede søgeresultater.

De viste informationer og statistikker er baseret på de profiloplysninger, som virksomhederne har frigivet. Din profils firmadata kan redigeres og suppleres af de brugere, som er autoriseret/registreret af virksomheden. Denne person kan også uploade dit firmalogo, frit valgbare firmabilleder og videoer for at din firmaprofil bliver så repræsentativ som muligt.

ORDERFOX.com indsamler kun firmaprofiler med offentlige data (f.eks. data fra handelsregistreret) og data, som er frigivet af virksomheden. Vær opmærksom på, at der ikke offentliggøres data for virksomheder, som ikke har en aftale med Orderfox AG – Du har hele tiden fuld kontrol over, hvilke data der bliver vist for dit firma! Hvis et firma ikke bliver vist, har det endnu ikke frigivet sine data til søgningen.

Du kan oprette et ubegrænset antal brugere pr. virksomhed. Dog skal der oprettes en individuel adgang for yderligere steder eller filialer, så andre brugere kan finde dig korrekt på platformen.

Søgningen er en struktureret søgning efter kategorier: De begreber, der er indtastet i søgekategorierne, sammenlignes med indholdet i alle ORDERFOX.com-firmaprofiler – f.eks. maskinparkinformationer, kompetencer og færdigheder.

Du kan målrettet finde relevante kontakter med søgningen. Kombinér søgefiltrene for at indgrænse dine søgeresultater. Du modtager regelmæssigt individuelle e-mails med en opstilling over, hver der f.eks. har set den profil de seneste dage eller hvilke ORDERFOX.com-brugere, der har offentliggjort tilbudsprocedurer, som du (på baggrund af din gemte brugerinformation) kan afgive et bud på.

Kontakt venligst vores kundesupport via chat eller e-mail: customersupport@orderfox.com. Vores team udfører med glæde ændringerne for dig.

Databeskyttelse er en af de højeste prioriteter hos ORDERFOX.com. Vi ved hvor følsomme firmarelevante data er og træffer derfor grundige foranstaltninger for at sikre, at de fortsat er beskyttede – f.eks. teknisk krypteret, eksklusiv og individuel kontrolleret adgang til systemet, men også med kryptering af selve dataene, som sker med et af de kraftigste krypteringssystemer. Desuden har vi altid kontrol over, hvem der forsøger at få adgang til systemet. Disse foranstaltninger garanterer det højeste sikkerhedsniveau for dig og dine værdifulde data.

Brug chat-funktionen på ORDERFOX.com, eller ring til ORDERFOX.com. ORDERFOX.com-supportteamet hjælper medlemmerne med alle spørgsmål angående ORDERFOX.com og brugen af platformsfunktionerne.

CNC-producenter kan oprette, gemme og abonnere på ubegrænsede søgninger, der er relevante for din maskinpark. Du bliver automatisk informeret om nye, relevante CNC-ordrer via e-mail-meddelelser.

Der er ingen provisionsomkostninger i forbindelse med ordreafgivelsen.

På ORDERFOX.com kommunikerer indkøbere og CNC-producenter altid direkte.