ORDERFOX.com - virksomheden

ORDERFOX.com er den største globale B2B-markedsplads inden for CNC-branchen.

Her finder indkøbere relevante CNC-partnere på rekordtid. Og CNC-producenter finder ordrer med nogle få klik. Direkte. Lokalt og globalt. Med minimale udgifter og uden provisionsomkostninger.

Internet of Things (IoT) eller Industri 4.0 og den galopperende digitalisering af samtlige produktionsprocesser er blandt de største industrielle udfordringer. Derfor har vi med ORDERFOX.com tilvejebragt et community, som netværksforbinder CNC-producenter og indkøbere verden over med hinanden.

ORDERFOX.com har været global siden 2017 i 25 sprogvarianter online og dermed internettet for CNC-branchen.  Den virkelige og den virtuelle CNC-verden vil smelte stadigt mere sammen i fremtiden.

Med ORDERFOX.com kan du allerede i dag udnytte disse - i ordets bogstaveligste forstand - grænseløse markedsmuligheder!

Presse

Velkommen til presseområdet på ORDERFOX.com. Her kan du finde aktuelle pressemeddelelser samt højtopløselige billeder, videoer og den rigtige kontaktperson.

Få mere at vide

Arbejde hos ORDERFOX.com

Karriere, udfordringer, plads til faglig og personlig videreudvikling. ORDERFOX.com tilbyder motiverede ansøgere en enestående og topmoderne arbejdsplads med perfekt infrastruktur i et dynamisk og globalt miljø.

Få mere at vide