ORDERFOX.com - virksomheden

Vi er ORDERFOX.com

ORDERFOX AG driver ORDERFOX.com, den største globale internetplatform for virksomheder i CNC-industrien. Med denne løsning kan deltagerne aktivt styre den digitale transformation og dermed mestre udfordringerne ved progressiv digitalisering og Industri 4.0. ORDERFOX.com er internettet i CNC-industrien, som bruger intelligente filterfunktioner til nemt og hurtigt at forbinde CNC-producenter og købere. Som følge heraf kan transaktionsomkostningerne reduceres væsentligt i forhold til traditionelle værdikæder, og produktiviteten kan øges gennem øget kapacitetsudnyttelse.

ORDERFOX.com er også en vidensplatform om aktuelle innovationer, teknologier og trends i branchen. Oprettelse af en virksomheds profil og dermed adgang til det globale samfund er let og gratis. ORDERFOX.com blev udviklet med et højt niveau af teknisk viden og forståelse af værktøjsmaskiner, software og automation samt mange års erhvervserfaring med fremstillingsindustrien og kunders behov. Efter over 3 års intensivt udviklingsarbejde har ORDERFOX.com været online siden midten af 2017.

For at forankre ORDERFOX.com i CNC-samfundet rundt om i verden, finder adressering og kommunikation med dine egne landesider sted i en lang række sprogvarianter.

ORDERFOX.com behandler kundedata baseret på juridiske krav i forbindelse med de højeste tekniske sikkerhedsstandarder. Dataudvekslingen mellem deltagerne foregår således i krypteret form. ORDERFOX.com vil fortsætte med at udvikle sig både med hensyn til teknologi og indhold iflg. samfundets erfaring og behov. Aldrig før har verden været så netværksorienteret som den er i dag. Og i fremtiden vil den virkelige og den virtuelle verden fusionere mere og mere.

Velkommen til den nye digitale CNC-verden.

Presse

Velkommen til presseområdet på ORDERFOX.com. Her kan du finde aktuelle pressemeddelelser samt højtopløselige billeder, videoer og den rigtige kontaktperson.

Få mere at vide

Arbejde hos ORDERFOX.com

Karriere, udfordringer, plads til faglig og personlig videreudvikling. ORDERFOX.com tilbyder motiverede ansøgere en enestående og topmoderne arbejdsplads med perfekt infrastruktur i et dynamisk og globalt miljø.

Få mere at vide