Nyheder

06. februar 2018

Kundehistorie: Genau Engineers, Indien

Erfaring med succes med ORDERFOX.com til indiske metalbearbejdning

Arjun Shidhaye; Chef for forretningsudvikling ved det indiske metalbearbejdningsselskab Genau Engineers fik kendskab til ORDERFOX.com under sit messebesøg på EMO 2017 og registrerede sig direkte på platformen på messecentret. Igen tilbage på sin arbejdsplads i den indiske by Pune, omkring 150 km øst for metropolen Mumbai, brugte han den gratis online platform for at informere sig om potentielle opgaver i lokalsamfundet.

Genau Engineers er et mellemstort produktionsselskab med CNC dreje-fræsecenter og multifunktions teknologi fra Hause Mazak. De er hovedleverandører til virksomheder som Alva Laval eller Hörbiger og har indirekte leveret til fly-, medicin- og procesindustrier med præcisionsemner i de seneste 22 år.

ORDERFOX.com fungerede med det samme. En schweizisk baseret maskinindustri havde brug for en lille serie, som straks blev tilbudt, bestilt og også allerede produceret og leveret. "Jeg vil gerne takke ORDERFOX.com. For os har denne gratis service straks betalt sig. Siden har vi fra samme kunde allerede modtaget en opfølgningsordre.“, siger Shidhaye med tilfredshed.

Arjun Shidhaye; Chef for forretningsudvikling
Genau Engineers, Pune i delstaten Maharashtra, Indien

www.genauengineers.com