Nyheder

27. marts 2018

ORDERFOX.com taler koreansk

I tigerens øje – ORDERFOX.com får Koreas økonomi på deres online-platform. Med tilføjelsen af koreansk taler ORDERFOX.com nu endnu et asiatisk sprog.

Republikken Korea (Sydkorea), et af de sydøstasiatiske tigerlande, har ikke mindst i kraft af sin centrale geografiske placering på en halvø mellem de økonomiske stormagter, Kina og Japan, udviklet sig til en vigtig, global økonomisk region. Med tilføjelsen af koreansk taler ORDERFOX.com nu endnu et asiatisk sprog. Sydkorea regnes for at være kongen af eksport i Asien og har i løbet af få år etableret sig som førende inden for skibsbyggeri, maskin- og anlægskonstruktion samt elektronik- og bilproduktion. Landets kendteste koncerner omfatter Samsung, LG, Hyundai, Kia og Doosan. De vigtigste eksportlande er Kina og USA.

Det teknologisk innovative Korea har en meget høj internetpenetrering (92 %), hvorfor digitaliseringen og implementeringen af denne allerede er meget udbredt i virksomhedernes forretningsprocesser. Med ORDERFOX.com får det eksportorienterede land adgang til CNC-branchens internet uden sprogbarrierer, hvilket øger muligheden for globale forretningskontakter inden for sektoren. Såvel CNC-producenter som tekniske indkøbere kan på den måde udnytte potentialet i den teknologiske udvikling og digitaliseringen. Det er gratis at benytte samtlige funktioner på ORDERFOX.com.

Velkommen til den nye digitale CNC-verden.