Novosti

15. Svibanj 2018

Priča klijenta: Drone Champions AG, Liechtenstein

Kreativne startne platforme za dronove za utrkivanje izrađene preko ORDERFOX.com.

Poduzeće Drone Champions AG iz Lichtensteina sa utrkama dronovima polaže nade u novi trendovski sport, koji međusobno spaja realne i virtualne dimenzije. Cilj utrke za pilota drona je da trodimenzionalnu stazu sa zaprekama što je brže moguće prijeđe sa 700 grama "laganim" i do 140 km/h brzim letećim dronom na daljinsko upravljanje. Virtualna kompjuterska igrica pri tome služi za kvalifikaciju za realne utrke, koje se održavaju diljem Europe. Za uspjeh serije utrka, koja je nanovo zaživjela, odlučujući faktori su insceniranje i zabava.

Highspeed-stručnjaci tvrtke Drone Champions AG za današnji početak sezone na ORDERFOX.com su raspisali startne platforme za dronove za utrkivanje. Slobodno oblikovani element od materijala od staklenih vlakana kratkoročno je proizveo CNC dobavljač registriran na ORDERFOX.com.

"Portal je odličan. Sa samo nekoliko klikova jednostavno i brzo smo mogli oglasiti naš upit i unutar najkraćeg vremena smo na stolu imali četiri ponude.“, objasnio je zadovoljni Joachim Cerny, Head of Research and Development kod Drone Champions AG i uvjeren je, da će ORDERFOX.com i u buduće moći koristiti.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero