Novosti

30. Travanj 2019

Priča klijenta: Efneo Sp. z.o.o, Poljska

Poljska tvrtka primjenom usluge ORDERFOX.com digitalizira radne procese te pronalazi partnerske tvrtke za izradu komponenti planetnih prijenosnika.

Strast prema biciklizmu i ostvarenje misije razvoja i proizvodnje novih komponenti za bicikle pokretačka su snaga ove poljske obiteljske tvrtke Efneo Sp. z.o.o. Tvrtka je uspjela u tome da razvije planetni prijenosnik te da pokrene njegovu serijsku proizvodnju koja se primjenjuje na sve tipove bicikala.

Efneo GTRO planetni prijenosnik može se primijeniti i na standardnim mjenjačima. Planetnim prijenosnikom biciklisti mogu na mjestu prebaciti na prvu brzinu i krenuti – slično kao kod automobila. I tijekom vožnje možete brže i sigurnije mijenjati brzine. Lako se montira i omogućava prilagodbe okviru. Sve veća potražnja na međunarodnom tržištu potaknula je Efneo tim da ponudi potrebne komponente za planetni prijenosnik na stranici ORDERFOX.com.

ORDERFOX.com je jako pojednostavio naš proces nabave. Na platformu smo postavili više naloga i ostvarili smo brojne i atraktivne ponude CNC-proizvođača iz cijelog svijeta. Zadivljeni smo lakoćom rukovanja i inteligentnim funkcijama. Uz ORDERFOX.com digitalizirali smo svoje radne procese te smo uštedjeli mnogo vremena i novca potrebnog za pronalaženje dobavljača. Ušteđene resurse ulažemo u nove projekte.“, objašnjava zadovoljni Wiktor Migaszewski, partner kod tvrtke Efneo Sp. z.o.o. On će sasvim sigurno koristiti ORDERFOX.com i ubuduće. 

Na stranici ORDERFOX.com kupci koriste učinkovite procese natječaja i tako mogu iskoristiti kratkoročno raspoložive kapacitete CNC-proizvođača. CNC-proizvođači povećavaju svoje operativne performanse i pronalaze odmah raspoložive CNC-naloge koji odgovaraju njihovom parku strojeva.

Wiktor Migaszewski, partner
Efneo Sp. z.o.o., Varšava, Poljska
www.efneo.com