Često postavljena pitanja

Korištenje ORDERFOX.com u punom obimu nakon isteka probne faze u trajanju od 7 dana za CNC proizvođače se načelno naplaćuje. Ostale informacije možete vidjeti ovdje.

ORDERFOX.com pretplata zaključuje se za vrijeme trajanja od 12 mjeseci. Pretplata se za sve korisnike automatski produžuje za još jednu godinu. CNC proizvođač za vrijeme trajanja svoju pretplatu u postavkama profila može promijeniti na „Okončati pretplatu uz naknadu“.

Kao CNC kupac neograničeno možete oglasiti upite za proizvodnju. Kao plačajući CNC proizvođač možete predati ponude na upite za proizvodnju i oglašavati upite za proizvodnju. Kao Premium partner profitirate od brojnih dodatnih mogućnosti promidžbe i komunikacije. Ovdje pogledajte potpune informacije.

S potpunim profilom tvrtke povećavate vaše poslovne izglede. Unesene informacije i podaci su osnova za mnoge filtarske funkcije unutar platforme i osiguravaju precizne rezultate pretrage.

Prikazane informacije i statistike temelje se na podacima profila koje je poduzeće odobrilo. Podatke poduzeća na Vašem profilu može obrađivati i dopunjavati korisnik kojeg je Vaše poduzeće autoriziralo/registriralo. Ta osoba može učitati logotip Vaše tvrtke, slike po vlastitom izboru i video zapise kako bi profil Vaše tvrtke bio što kreativniji.

ORDERFOX.com obuhvaća samo profile tvrtki s javno vidljivim podacima (npr. podacima iz trgovačkog registra) i podacima koje je odobrilo poduzeće. Obratite pozornost na to da se neće objaviti podaci poduzeća koja s tvrtkom Orderfox AG nisu sklopila ugovor - Vi uvijek imate potpunu kontrolu nad time koji podaci Vaše tvrtke se trebaju prikazati! Ako se neko poduzeće ne prikazuje, znači da ono svoje podatke još nije odobrilo za pretraživanje.

Za svako poduzeće možete registrirati neograničeni broj korisnika; ali za druge lokacije tj. podružnice poduzeća trebate registrirati vlastiti pristup, kako bi Vas drugi korisnici na platformi ispravno pronašli.

Traženjem možete ciljano pronaći odgovarajuće kontakte. Kombinirajte filtar za traženje kako biste ograničili rezultate traženja. Redovito ćete dobivati obavijesti e-poštom, koje su skrojene prema Vašim zahtjevima, o tome tko je na primjer u proteklih nekoliko dana posjetio Vaš profil ili koji su korisnici platforme ORDERFOX.com raspisali naloge za koje biste Vi (na temelju pohranjenih korisničkih informacija) mogli predati ponudu.

Traženjem ciljano možete pronaći odgovarajuće kontakte. Kombinirajte filtar za traženje, kako biste ograničili rezultate traženja. Redovno ćete dobivati obavijesti e-poštom, koje su skrojene prema Vašim zahtjevima, tko je na primjer u proteklih nekoliko dana posjetio Vaš profil ili koji su korisnici ORDERFOX.com-a objavili raspise, za koje bi Vi (na osnovi Vaših pohranjenih korisničkih informacija) mogli predati ponudu.

Molimo, kontaktirajte naš odjel klijentske podrške putem chata ili e-pošte: customersupport@orderfox.com Naš tim će rado napraviti izmjene prema vašim željama.

Zaštita podataka jedan je od najvećih prioriteta platforme ORDERFOX.com. Mi znamo koliko su podaci poduzeća osjetljivi te stoga poduzimamo pažljive mjere da ti podaci i nadalje ostanu sigurni – bilo tehničkim kodiranjem, ekskluzivnim i individualno provjerenim pristupom sustavu, ali i kriptiranjem samih podataka koje se vrši pojačanim sustavom za kriptiranje. Osim toga uvijek zadržavamo kontrolu nad svim pokušajima ulaza u sustav. Ova mjera jamči najveću moguću sigurnost za Vas i Vaše vrijedne podatke.

Iskoristite funkciju chata na platformi ORDERFOX.com ili telefonski kontaktirajte ORDERFOX.com. ORDERFOX.com tim za pružanje podrške članovima pomaže u svim pitanjima vezanim za ORDERFOX.com i za korištenje funkcija platforme.

CNC proizvođači mogu pokrenuti, memorirati ili se pretplatiti na neograničeni broj pretraga prema kriterijima za vaš strojni park. Putem e-pošte ćete automatski dobivati obavijesti o novim odgovarajućim CNC nalozima.

Za predaju naloga ne naplaćuje se provizija.

Kupci i CNC proizvođači na ORDERFOX.com uvijek komuniciraju izravno.