ORDERFOX.com - Poduzeće

Platforma ORDERFOX.com najveće je globalno B2B tržište CNC branše.

Ovdje nabavljači u rekordnom vremenu pronalaze odgovarajuće CNC partnere, a CNC proizvođači pronalaze naloge u samo nekoliko klikova. Izravno. Lokalno i globalno. Uz minimalan utrošak i bez troškova provizije.

Internet stvari (Internet of Things, IoT), odnosno industrija 4.0 i ubrzano širenje digitalizacije svih proizvodnih procesa neki su od najvećih izazova industrije. Zato smo pomoću platforme ORDERFOX.com stvorili zajednicu koja izravno povezuje CNC proizvođače i nabavljače diljem svijeta.

Od 2017. godine platforma ORDERFOX.com globalno je dostupna na 25 jezika, što je čini internetom CNC branše. Stvarni i virtualni CNC svjetovi u budućnosti će se sve više ispreplitati.

Uz platformu ORDERFOX.com već danas možete iskoristiti ove neograničene tržišne mogućnosti!

Tisak

Dobro došli u područje za tisak na platformi ORDERFOX.com. Ovdje ćete naći aktualna priopćenja za javnost te slikovni materijal u visokoj rezoluciji, video zapise i pravog sugovornika.

Saznajte više

Zaposlenje u ORDERFOX.com

Karijera, izazovi, prostor za stručno i osobno usavršavanje. ORDERFOX.com motiviranim kandidatima/kandidatkinjama nudi jedinstveno, najmodernije radno mjesto sa savršenom infrastrukturom u dinamičnom, globalnom okruženju.

Saznajte više