ORDERFOX.com - Poduzeće

Mi smo ORDERFOX.com

ORDERFOX AG sa ORDERFOX.com vodi najveću globalnu internetsku platformu za poduzeća unutar CNC branše. Ovim rješenjem članovi zajednice aktivno mogu oblikovati digitalnu promjenu i na taj način savladati izazove digitalizacije i industrije 4.0 koja stalno napreduje. ORDERFOX.com je Internet CNC branše, koji kroz inteligentne funkcije filtriranja jednostavno i brzo međusobno povezuje CNC izrađivače i nabavljače. Na taj način je moguće znatno smanjiti transakcijske troškove u odnosu na tradicionalne lance stvaranja vrijednosti i kroz veću opterećenost povećati produktivnost.

Ali ORDERFOX.com je platforma znanja o aktualnim investicijama, tehnologijama i trendovima u branši. Izrada profila tvrtke i samim time i pristup globalnoj zajednici jednostavan je i besplatan. ORDERFOX.com razvijen je sa velikim tehničkim znanjem i razumijevanjem za alatne strojeve, programsku opremu i automatizaciju te dugogodišnjim iskustvom u branši proizvodne industrije i prema zahtjevima njenih klijenata. Nakon više od tri godine intenzivnih priprema, ORDERFOX.com je od sredine 2017. godine online.

Kako bi ORDERFOX.com povezali sa CNC zajednicom na cijelom svijetu, oslovljavanje i komunikacija vrši se preko stranica države na velikom broju jezika.

ORDERFOX.com podatke klijenata obrađuje na osnovi zakonskih normi u vezi sa najvišim tehničkim sigurnosnim standardima. Tako se razmjena podataka između članova zajednice odvija u kodiranom obliku. ORDERFOX.com će se kako tehnološki, tako i sadržajno stalno razvijati sa iskustvima i potrebama zajednice. Svijet još nikada nije bio umrežen kao što je to danas. I u budućnosti će se realni i virtualni svjetovi sve više i više stapati u jedan.

Dobro došli u novi, digitalni svijet CNC-a.

Tisak

Dobro došli u područje za tisak na platformi ORDERFOX.com. Ovdje ćete naći aktualna priopćenja za javnost te slikovni materijal u visokoj rezoluciji, video zapise i pravog sugovornika.

Saznajte više

Zaposlenje u ORDERFOX.com

Karijera, izazovi, prostor za stručno i osobno usavršavanje. ORDERFOX.com motiviranim kandidatima/kandidatkinjama nudi jedinstveno, najmodernije radno mjesto sa savršenom infrastrukturom u dinamičnom, globalnom okruženju.

Saznajte više