Novosti

11. Prosinac 2017

Priča klijenta: Reisch Maschinenbau GmbH

Brzo i jednostavno do novih poslovnih mogućnosti

"Reisch Maschinenbau GmbH već duže od 90 godine razvija i diljem svijeta vrlo uspješno gradi zahtjevna individualna postrojenja za industriju i obrt. U naše klijente ubrajaju se globalni igrači, skriveni kraljevi niša, ali i inovativna poduzeća srednjeg poduzetništva.

ORDERFOX.com za nas je nov, udoban i brz način, da specijalne upite, koje naši partneri ne mogu riješiti, eksterno damo na izradu i na taj način stvorimo nove kontakte. Preko ORDERFOX.com nam je bilo moguće pronaći mnogobrojna poduzeća, koja su se fokusirala na specijalne tehnologije, primjerice na dubinska bušenja 100x5000. Sa ORDERFOX.com štedimo vrijeme, jer inače sami mukotrpno moramo tražiti ta poduzeća.

Pronaći potencijalne poslovne partnere i koristiti nove poslovne šanse na ORDERFOX.com je vrlo jednostavno. Platforma je pregledno strukturirana i razumljiva, a kroz dizajn orijentiran prema korisniku  iznimno jednostavna za posluživanje. Sve što nam je potrebno možemo pronaći na jednom mjestu i odjednom: Davanje naloga, upite za naloge, prezentaciju poduzećapa čak i kartu sa lokacijama upitanih lica tj. poduzeća. Ukoliko prilikom uporabe ipak nastane pitanje, prijatni djelatnici ORDERFOX.com uvijek stoje na raspolaganju.

Last, but not least:ORDERFOX.com sa svim svojim funkcijama je besplatan.

Simon Beer, tehnički odjel prodaje Maschinenbau GmbH
www.reisch.at