Novosti

17. Travanj 2018

おかえり – dolazak na tržište Zemlje izlazećeg sunca

Implementacijom japanskog, koji od sada čini 25. jezik, platforma ORDERFOX.com stiže i na tržište „Zemlje izlazećeg sunca“.

Japan ima oko 130 milijuna stanovnika te se odlikuje visoko industrijaliziranom i urbanom nacionalnom ekonomijom. Prijem u skupinu sedam (G7) industrijski najrazvijenijih zemalja na svijetu karakteriziran je radnom disciplinom, vladanjem najsuvremenijom tehnologijom koje se postiže pomoću intenzivne državno subvencionirane izobrazbe te pogledom na tehnološke promjene i digitalizaciju koji je orijentiran na budućnost.

Visoko automatizirana proizvodna industrija Japana iznimno je orijentirana na izvoz. Integracija „internetskog CNC sektora“ u procese stvaranja vrijednosti nudi mnogobrojne mogućnosti za stvaranje poslovnih kontakata diljem svijeta u svrhu povećanog rasta te veće fleksibilnosti i produktivnosti.

Pomoću pametnih funkcija filtriranja, platforma ORDERFOX. com omogućava jednostavno i brzo globalno povezivanje proizvođača i kupaca CNC tehnologije. Upotreba svih funkcija na platformi ORDERFOX.com je besplatna.

Dobro došli u novi, digitalni svijet CNC tehnologije.