Hírek

15. május 2018

Vevőnk története: Drone Champions AG, Liechtenstein

Az ORDERFOX.com segítségével kreatív indítóállások készülnek versenydrónok számára.

A liechtensteini Drone Champions AG vállalat olyan új sportágnak szenteli tevékenységét, amely összekapcsolja egymással a valós és virtuális dimenziókat. A verseny célja a drónpilóták számára az, hogy egy 700 gramm „könnyű” és akár 140 km/h sebességű, távirányítható drónnal a lehető leggyorsabban végighaladjanak egy háromdimenziós akadálypályán. A résztvevők az Európa szerte zajló, valós versenyrendezvényre egy virtuális PC játékon kvalifikálhatják magukat. A rendezés és a szórakoztatás döntő tényező az újonnan életre hívott versenysorozat sikeréhez.

A Drone Champions AG nagysebességű eszközökkel foglalkozó szakértői az idei szezonkezdetre indítóállásokat írtak ki versenydrónok számára az ORDERFOX.com oldalán. A szabad formájú, üvegszálas alapanyagból kivitelezhető alapanyagot nemrég gyártotta le az ORDERFOX.com-on regisztrált egyik CNC gyártó.

„Ez a portál egyszerűen csúcs. Néhány kattintással kényelmesen és gyorsan elhelyeztük ajánlatkérésünket, és a legrövidebb időn belül négy ajánlat érkezett”, magyarázza elégedetten Joachim Cerny, a Drone Champions AG kutatási és fejlesztési vezetője, aki meg van győződve arról, hogy az ORDERFOX.com-ot a jövőben is használni tudják.

Joachim Cerny kutatási és fejlesztési vezető
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero