GYIK

A CNC-gyártók számára az ORDERFOX.com platform teljes terjedelemben történő használata a harmincnapos tesztidőszak letelte után alapvetően térítésköteles. További információkat itt talál.

Az ORDERFOX.com előfizetést 12 hónapos időtartamra rendeli meg. Az előfizetés valamennyi felhasználó számára automatikusan meghosszabbodik egy további évvel. A CNC-gyártó az előfizetési időszak alatt az előfizetést a profilbeállításban a „Befejezem a díjköteles előfizetést” pontban módosíthatja.

Ön CNC-beszerzőként korlátlan számú, gyártásra vonatkozó ajánlatkérést állíthat be. Díjfizető CNC-gyártóként Ön ajánlatot tehet gyártási ajánlatkérésekre, és beállíthat gyártási ajánlatkéréseket is. Ön prémium partnerként profitál a számos további reklám- és kommunikációs lehetőségből. Itt látja az összes részletet.

Az ORDERFOX.com platformon a beállításoknál meghatározhatja, mely adatai legyenek láthatók más ORDERFOX.com felhasználók számára. Alkalmazza a privát mód beállítását a cégprofiljában, ha azt kívánja, hogy ne lépjenek kapcsolatba Önnel. Ekkor elérhetőségi adatai és kapcsolattartói az ORDERFOX.com oldalon nem jelennek meg.

Ön a teljesen kitöltött cégprofillal növeli üzleti lehetőségeit. A mentett információk és adatok a platformon belül számos szűrőfunkció alapját képezik, és biztosítják a pontos keresési eredményeket.

A megjelenített információk és statisztikák a cégek által jóváhagyott profiladatokon alapulnak. Saját profiljának cégadatait a vállalkozása által felhatalmazott/regisztrált felhasználók szerkeszthetik és egészíthetik ki. Ezek a személyek céglogót, a cégről készített, szabadon választható képeket és videókat is feltölthetnek a cégprofil lehető legteljesebb kialakítása céljából.

Az ORDERFOX.com a cégprofilokat csak a nyilvánosan hozzáférhető adatokkal (pl. a cégnyilvántartásból származó adatok) és a vállalkozások által jóváhagyott adatokkal tartja nyilván. Ezért azokról a vállalkozásokról, amelyek nem kötöttek szerződést az ORDERFOX AG céggel, nem is tehetők közzé adatok, így mindenkor az Ön ellenőrzése alatt áll, milyen adatok jelenjenek meg cégéről! Amennyiben valamelyik vállalkozásról nem érhetők el adatok, akkor az a cég még nem engedélyezte adatai megjelenítését a kereséshez.

Vállalkozásonként korlátlan számú felhasználót hozhat létre; azonban a vállalkozás további székhelyei, ill. telephelyei számára külön hozzáférést kell létrehoznia, hogy a többi felhasználó könnyen megtalálja Önt a platformon.

A keresés strukturált, kategóriák szerint végzett keresés: a keresési kategóriáknál megadott fogalmakat a rendszer összehasonlítja valamennyi ORDERFOX.com-os cégprofil tartalmával – pl. a gépparkra vonatkozó információkkal, a kompetenciákkal és képességekkel.

A kereséssel célzottan találhatja meg a releváns kapcsolatokat. A keresési eredmények behatárolásához célszerű kombinálni a keresőszűrőket. Ön rendszeresen személyre szabott e-mailben kap összeállítást arról, ki tekintette meg például a vállalkozása profilját az elmúlt napokban, vagy melyik ORDERFOX.com felhasználó tett közzé olyan pályázatot, amelyre Ön (az Ön által megadott felhasználói információk alapján) ajánlatot adhatna be.

Kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal a chatvonalon vagy e-mailben: customersupport@orderfox.com. Csapatunk örömmel elvégzi a módosításokat az Ön számára.

Az adatvédelem az egyik legfontosabb prioritás az ORDERFOX.com-nál. Tudjuk, mennyire érzékenyek a céges adatok, ezért óvintézkedéseket hozunk annak érdekében, hogy biztonságosan védettek legyenek; ezt a célt szolgálja a titkosított, kizárólagos, egyedileg ellenőrzött hozzáférés a rendszerhez, valamint maguknak az adatoknak a titkosítása az egyik legerősebb titkosítási rendszer segítségével. Emellett mindig ellenőrizzük, ki kísérel meg belépni a rendszerbe. Ezeknek az intézkedéseknek köszönhetően mind cége, mind értékes adatai a legmagasabb szintű biztonságban vannak.

Használja a chat-funkciót az ORDERFOX.com-on, vagy lépjen kapcsolatba telefonon az ORDERFOX.com-mal. Az ORDERFOX.com Support-csapata az ORDERFOX.com-mal és a platform használatával kapcsolatos minden felmerülő kérdés esetén a felhasználók segítségére van.

A CNC-gyártók gépparkjuknak megfelelően korlátlanul hozhatnak létre, menthetnek és fizethetnek elő keresésre. E-mail értesítésben automatikus tájékoztatást kapnak a megfelelő, új CNC-megbízásokról.

Megbízások kiadása során nem keletkezik jutalékköltség.

Az ORDERFOX.com-on a beszerzők és a CNC-gyártók mindig közvetlenül kommunikálnak egymással.