ORDERFOX.com - A vállalkozás

Az ORDERFOX.com a CNC-szakma legnagyobb globális B2B piactere.

A beszerzők itt rekordidőn belül megtalálják a megfelelő CNC-partnert. És a CNC-gyártók néhány kattintással elérik az új megbízásokat. Közvetlenül. Helyben és világszerte. Minimális ráfordítással és jutalékköltségek nélkül.

Az Internet of Things (IoT), ill. az Ipar 4.0 és az összes gyártási folyamat sebesen fejlődő digitalizációja a legnagyobb ipari kihívások közé tartozik. Ezért az ORDERFOX.com-mal egy olyan közösséget hoztunk létre, amely világszerte közvetlenül összekapcsolja egymással a CNC-gyártókat és beszerzőket.

Az ORDERFOX.com 2017 óta 25 nyelvi változatban globálisan jelen van, és ennek köszönhetően a CNC-szakma internetének számít. A valódi és a virtuális CNC-világ a jövőben egyre inkább össze fog olvadni.

Az ORDERFOX.com-mal már ma használhatja ezeket a szó legvalódibb értelmében vett, határtalan piaci lehetőségeket!

Sajtó

Üdvözöljük az ORDERFOX.com sajtó számára kínált területén. Itt megtalálja az aktuális sajtóközleményeket, valamint a nagy felbontású képanyagokat, videókat és a megfelelő kapcsolattartót.

Tudjon meg többet

Állás az ORDERFOX.com-nál

Karrier, kihívás, tér a szakmai és a személyes továbbfejlődés számára. Az ORDERFOX.com a motivált jelentkezők számára egyedülálló, csúcsmodern munkahelyet és tökéletes infrastruktúrát kínál dinamikus, globális környezetben.

Tudjon meg többet