ORDERFOX.com - A vállalkozás

Mi vagyunk az ORDERFOX.com

Az ORDERFOX AG az ORDERFOX.com-mal a CNC-szakma vállalkozásai számára kínált, legnagyobb globális internetes platformot üzemelteti. A közösség tagjai ezzel a megoldással aktívan kezelhetik a digitális átalakulás folyamatát, és így sikerrel megfelelhetnek a fejlődő digitalizáció és Ipar 4.0 kihívásainak. Az ORDERFOX.com a CNC-szakma internete, amely intelligens szűrőfunkcióival gyorsan és egyszerűen összekapcsolja egymással a CNC-gyártókat és a beszerzőket. Ezáltal a hagyományos értékteremtő láncokkal összevetve jelentősen csökkenthetők az egyes ügyletek költségei, és a nagyobb kihasználtság révén növelhető a termelékenység.

Az ORDERFOX.com azonban tudásmegosztó platformként is szolgál a szakma aktuális innovációi, technológiái és trendjei számára. Egyszerűen és ingyenesen létrehozható a cégprofil, amely hozzáférést biztosít a globális közösséghez. Az ORDERFOX.com-ot a szerszámgépek, szoftverek és automatizálás területén szerzett, jelentős műszaki szaktudás, valamint a gyártóiparral és a vevői követelményekkel kapcsolatban szerzett, sokéves szakmai tapasztalat birtokában hoztuk létre. Három év intenzív előkészület után az ORDERFOX.com 2017 közepétől online elérhető.

Annak érdekében, hogy az ORDERFOX.com a világ teljes CNC-közösségében gyökeret ereszthessen, ügyfeleinket számos nyelvi változat segítségével saját nyelvükön szólítjuk meg és így is kommunikálunk velük.

Az ORDERFOX.com az ügyfelek adatait a törvényi előírások alapján a legszigorúbb műszaki biztonsági előírások alapján dolgozza fel. Így az adatcsere a közösség résztvevői között titkosított formában történik. Az ORDERFOX.com technológiailag és tartalmilag is folyamatosan továbbfejlődik a közösség megszerezett tapasztalatai és igényei alapján. A világ még soha nem alkotott ekkora hálózatot. A valóság és a virtuális világ a jövőben is egyre inkább össze fog olvadni egymással.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában.

Sajtó

Üdvözöljük az ORDERFOX.com sajtó számára kínált területén. Itt megtalálja az aktuális sajtóközleményeket, valamint a nagy felbontású képanyagokat, videókat és a megfelelő kapcsolattartót.

Tudjon meg többet

Állás az ORDERFOX.com-nál

Karrier, kihívás, tér a szakmai és a személyes továbbfejlődés számára. Az ORDERFOX.com a motivált jelentkezők számára egyedülálló, csúcsmodern munkahelyet és tökéletes infrastruktúrát kínál dinamikus, globális környezetben.

Tudjon meg többet