Hírek

27. március 2018

Az ORDERFOX.com koreaiul beszél

A tigris szemével – Az ORDERFOX.com Korea gazdaságát behozza online platformjára. A koreai nyelvvel az ORDERFOX.com mostantól egy újabb ázsiai nyelven beszél.

Az ázsiai tigrisek közé tartozó Koreai Köztársaság (Dél-Korea) nem utolsósorban a kínai és japán gazdasági nagyhatalom közötti félszigeten található, kitett földrajzi helyzete miatt fejlődött fontos globális gazdasági régióvá. A koreai nyelvvel az ORDERFOX.com mostantól egy újabb ázsiai nyelven beszél. Dél-Korea az ázsiai export császárának számít, amely néhány év alatt vezető pozíciókra tett szert a hajó, gép- és berendezésgyártás, valamint az elektronika és az autógyártás területén. Az ország vezető konszernjei közé tartozik a Samsung, az LG, a Hyundai, a Kia és a Doosan márka. Legfontosabb exportcélpontja Kína és az Egyesült Államok.

A technológiailag innovatív Korea nagyon magas internetpenetrációval (92%) rendelkezik, ennek köszönhetően már rendkívül elterjed a digitalizáció és annak alkalmazása a vállalati üzleti folyamatokban. Az exportorientált ország az ORDERFOX.com-mal a nyelvi gátaktól mentesen férhet hozzá a CNC-szakma internetéhez, ami által további lehetőségek nyílnak a Közösség világszerte megtalálható üzleti kapcsolatai számára. A CNC-gyártóvállalatok és a műszaki beszerzők így kihasználhatják a műszaki átalakulás és a digitalizáció által kínált potenciálokat. Az ORDERFOX.com összes funkciójának használata díjmentes.

Üdvözöljük a CNC új, digitális világában.