Nieuws

15. mei 2018

Ervaringen van een klant: Drone Champions AG, Liechtenstein

Creatieve startplatforms voor racedrones vervaardigd via ORDERFOX.com.

De in Liechtenstein gevestigde onderneming Drone Champions AG maakt gebruik van drone-races om een nieuwe trendsport te creëren, die echte en virtuele dimensies combineert. Het doel van de races voor de drone-piloten is om een driedimensionale hindernisbaan met een 700 gram "lichte" en tot 140 km/u snelle, van op afstand bestuurbare drone zo snel mogelijk te overwinnen. Een virtueel pc-spel dient hierbij om u te kwalificeren voor de echte race-evenementen op Europees niveau. Voor het succes van de nieuw in het leven geroepen race-serie zijn enscenering en entertainment een beslissende factor.

De Highspeed-Experts van Drone Champions AG hebben voor de huidige seizoensstart Startplattforms voor de racedrones op ORDERFOX.com aangeboden. Het vrije vormdeel van glasvezelmateriaal werd op korte termijn via een op ORDERFOX.com geregistreerde CNC-vervaardiger geproduceerd.

"Het portaal is fantastisch. Met slechts een paar klikken konden we onze aanvraag snel en eenvoudig plaatsen en hadden we binnen korte tijd vier aanbiedingen op tafel liggen.", legt een tevreden Joachim Cerny, Head of Research and Development bij Drone Champions AG uit en hij is ervan overtuigd dat hij ORDERFOX.com ook in de toekomst zal gebruiken.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero