Nieuws

29. mei 2018

ORDERFOX.com en Autodesk: een toonaangevende samenwerking

Grote voordelen voor nieuwe en bestaande gebruikers.

ORDERFOX.com doet zijn reputatie als digitaliseringspionier in de CNC-branche opnieuw eer aan en maakt door de samenwerking met de marktleider Autodesk visualisatie en inkoop nog eenvoudiger. Voor ORDERFOX.com komt de efficiëntie van de dagelijkse bedrijfsvoering van de gebruikers altijd op de eerste plaats. Door de integratie van Autodesk Forge™ in het platform hebben ORDERFOX.com-gebruikers nu een nog groter voordeel.

Iedereen die 2D- of 3D-ontwerpgegevens uploadt in het gebied "Bestelling plaatsen", heeft ook de mogelijkheid om deze door de Autodesk Forge™ om te laten zetten in een 2D- of 3D-weergavemodel. Dit weergavemodel is dan zichtbaar bij de respectieve bestelling op ORDERFOX.com. Met de Autodesk Forge™ kunnen meer dan 60 gegevensformaten worden ingesloten in de browser van de gebruiker, zonder dat u extra software hoeft te installeren.

In de softwareprogramma's Autodesk Fusion 360®, Autodesk Inventor® en Autodesk AutoCAD® wordt een ORDERFOX.com plug-in geïnstalleerd. Hierdoor kan de Autodesk-gebruiker CNC-bestellingen direct gratis op ORDERFOX.com plaatsen, onderzoeken en de juiste productiepartner vinden.

Welkom in de nieuwe, digitale CNC-wereld.