Nieuws

12. februari 2019

ORDERFOX.com & Mikron Machining

Zwitsers bedrijf met lange traditie wordt partner in nieuwe machines en profiteert van de voordelen van de digitale aanbesteding op ORDERFOX.com.

Mikron Machining geldt als een van de toonaangevende fabrikanten van krachtige productiesystemen en zeer moderne werktuigmachines. Dankzij de samenwerking met ORDERFOX.com zijn vanaf nu nieuwe machines van de Zwitserse onderneming beschikbaar in de Machinebeurs.

Met Mikron Machining krijgt de ORDERFOX.com Machinebeurs een partner in nieuwe machines, die tot nu toe meer dan 7000 productiesystemen ontwikkeld en in gebruik genomen heeft. De internationale klanten zijn werkzaam in de automobielindustrie, de elektronica- en telecommunicatie-, de consumentengoederen- en bouwbranche en de pneumatische en hydraulische industrie. Onder andere is ook Mikrons nieuwe en bekroonde werktuigmachinemodule met volledig integreerbare automatisering "Mikron 6x6" in de Machinebeurs verkrijgbaar.

Op de productielocatie Rottweil profiteert Mikron al met succes van de voordelen van digitale inkoopprocessen op ORDERFOX.com. "Met ORDERFOX.com hebben wij de ideale partner gevonden om onze inkoopprocessen te digitaliseren en een verdere stap richting Industrie 4.0 te zetten. In de afgelopen weken hebben we al meerdere CNC-opdrachten via ORDERFOX.com aanbesteed en waren daarbij zeer succesvol. In de toekomst zullen we vaker gebruikmaken van ORDERFOX.com om onze inkoopprocessen te automatiseren," legt Axel Warth, Head of Marketing & Business Development Mikron Machining, uit.

Met ORDERFOX.com profiteren inkopers en CNC-leveranciers wereldwijd. Inkopers waarderen vooral de eenvoudige, efficiënte en geautomatiseerde aanbestedingsprocessen, waarmee ze op korte termijn nieuwe productiepartners vinden. CNC-leveranciers gebruiken ORDERFOX.com om de bezettingsgraad van hun machines te verhogen met direct beschikbare opdrachten of om opdrachten uit te besteden.

Welkom in de nieuwe, digitale CNC-wereld.