FAQ

Voor een volledig gebruik van ORDERFOX.com moeten CNC-leveranciers in principe na een proefperiode van 7 dagen betalen. Meer informatie vindt u hier.

Het ORDERFOX.com-abonnement wordt voor 12 maanden afgesloten. Het abonnement wordt voor alle gebruikers automatisch met een jaar verlengd. De CNC-leverancier kan zijn abonnement tijdens de looptijd in de profielinstelling wijzigen naar "Betaald abonnement beëindigen".

Als CNC-inkoper kunt u onbeperkt doen Productieaanvragen instellen, als betalende CNC-fabrikant kunt u zowel offertes voor productieaanvragen afgeven als productieaanvragen instellen. Als Premiumpartner profiteert u van vele aanvullende reclame- en communicatiemogelijkheden. Bekijk hier alle details.

Met een compleet bedrijfsprofiel verhoogt u uw zakelijke kansen. De ingevoerde informatie en gegevens zijn de basis voor vele filterfuncties binnen het platform en verzekeren precies passende zoekresultaten.

De weergegeven informatie en statistieken zijn gebaseerd op de profielgegevens die door het bedrijf vrijgegeven zijn. De bedrijfsgegevens van uw profiel kunnen worden bewerkt en aangevuld door de gebruiker die door uw bedrijf bevoegd/geregistreerd is. Deze persoon kan ook uw bedrijfslogo, bedrijfsfoto's en video's uploaden om uw bedrijfsprofiel zo krachtig mogelijk vorm te geven.

ORDERFOX.com registreert de bedrijfsprofielen alleen met publiekelijk toegankelijke gegevens (bijv. gegevens uit het handelsregister) en de door het bedrijf vrijgegeven gegevens. Houd er rekening mee dat over bedrijven die geen overeenkomst met Orderfox AG hebben afgesloten, ook geen gegevens worden gepubliceerd – U heeft op elk moment volledige controle over welke gegevens van uw bedrijf worden weergegeven! Als een bedrijf niet wordt weergegeven, dan heeft het zijn gegevens nog niet vrijgegeven voor de zoekfunctie.

U kunt per bedrijf onbeperkt veel gebruikers creëren. Voor overige locaties of filialen van het bedrijf moet echter telkens een eigen toegang worden ingericht, zodat andere gebruikers op het platform u goed vinden.

De zoekopdracht is een gestructureerde zoekopdracht op basis van categorieën: De in de zoekcategorieën ingevoerde begrippen worden vergeleken met de inhoud van alle ORDERFOX.com-bedrijfsprofielen – gegevens over het machinepark, competenties en vaardigheden.

Met de zoekopdracht kunt u gericht relevante contacten vinden. Combineer zoekfilters om uw zoekresultaten te beperken. U ontvangt regelmatig op uw gegevens afgestemde e-mails met een overzicht, wie bijvoorbeeld uw profiel in de afgelopen dagen opgeroepen heeft of welke ORDERFOX.com-gebruikers aanbestedingen hebben gepubliceerd, waarvoor u (op basis van uw opgeslagen gebruikersgegevens) een offerte zou kunnen afgeven.

Gelieve contact met onze klantenservice op te nemen via chat of e-mail: customersupport@orderfox.com. Ons team voert graag de wijzigingen voor u uit.

Privacy is een van de hoogste prioriteiten bij ORDERFOX.com. Wij weten hoe gevoelig bedrijfsgegevens zijn en treffen daarom voorzorgsmaatregelen om deze veilig te houden – bijvoorbeeld door de technisch versleutelde, exclusieve en individueel gecontroleerde toegang tot het systeem, maar ook door de versleuteling van de gegevens zelf, die met een van de sterkste versleutelingssystemen wordt uitgevoerd. Bovendien zien wij op elk moment wie er in het systeem tracht te komen. Deze maatregelen garanderen een hoogste mate aan veiligheid voor u en uw waardevolle gegevens.

Gebruik de chatfunctie op ORDERFOX.com of neem telefonisch contact op met ORDERFOX.com. Het Support-team van ORDERFOX.com ondersteunt leden bij alle vragen over ORDERFOX.com en bij het gebruik van de functies van het platform.

CNC-leveranciers kunnen onbeperkt gepaste zoekopdrachten voor hun machinepark aanmaken, opslaan en abonneren. Via e-mailberichten wordt u automatisch worden geïnformeerd over passende CNC-orders.

De toekenning van een order brengt geen commissiekosten met zich mee.

Op ORDERFOX.com communiceren inkopers en CNC-leveranciers altijd rechtstreeks.