ORDERFOX.com - Het bedrijf

Wij zijn ORDERFOX.com

ORDERFOX AG voert met ORDERFOX.com het grootste internationale internetplatform voor ondernemingen binnen de CNC-branche. Met deze oplossing kunnen community-deelnemers op actieve wijze omgaan met de digitale veranderingen en zo de uitdagingen van de zich immer verder ontwikkelende digitalisering en Industrie 4.0 het hoofd bieden. ORDERFOX.com is het internet van de CNC-branche, dat dankzij intelligente filterfuncties CNC-fabrikanten en inkopers eenvoudig en snel met elkaar verbindt. Zo kunnen transactiekosten vergeleken bij traditionele waardeketens aanzienlijk worden verlaagd en de productiviteit dankzij hogere exploitatie worden verhoogd.

ORDERFOX.com is echter ook een kennisplatform over actuele innovaties, technologieën en trends van de sector. Het aanmaken van een bedrijfsprofiel en daarmee toegang tot de internationale community is eenvoudig en gratis. ORDERFOX.com is ontwikkeld met een hoge mate aan technische kennis en expertise met betrekking tot gereedschapsmachines, software en automatisering, evenals jarenlange ervaring in de sector voor de productie-industrie en de eisen van diens klanten. Na meer dan drie jaar intensieve voorbereiding is ORDERFOX.com sinds medio 2017 online.

Om ORDERFOX.com in de CNC-community over de hele wereld te verankeren, wordt er in een groot aantal talen gecommuniceerd met eigen landenpagina's.

ORDERFOX.com verwerkt klantengegevens op basis van de wettelijke bepalingen in verbinding met de hoogste technische veiligheidsnormen. Zo geschiedt de gegevensuitwisseling tussen de community-deelnemers in gecodeerde vorm. ORDERFOX.com zal zich zowel op technologisch gebied als ook inhoudelijk met betrekking tot de ervaringen en behoeften van de Community verder blijven ontwikkelen. Nog nooit was de wereld zo verbonden als vandaag. En ook in de toekomst zal de reële wereld steeds meer samensmelten met de virtuele wereld.

Welkom in de nieuwe, digitale CNC-wereld.

Pers

Welkom in het gedeelte voor de pers van ORDERFOX.com. Hier vindt u actuele persberichten, beeldmateriaal met hoge resolutie, video's en een verwijzing naar de juiste contactpersoon.

Meer lezen

Werken bij ORDERFOX.com

Carrière, uitdagingen, ruimte voor verdere vakkundige en persoonlijke ontwikkeling. ORDERFOX.com biedt gemotiveerde sollicitanten een unieke, zeer moderne werkplek met perfecte infrastructuur in een dynamische, wereldwijde werkomgeving.

Meer lezen