ORDERFOX.com - Het bedrijf

ORDERFOX.com is de grootste wereldwijde B2B-marktplaats van de CNC-branche.

Inkopers kunnen hier in recordtijd geschikte CNC-partners vinden. En CNC-leveranciers met slechts enkele klikken nieuwe opdrachten. Direct. Lokaal en wereldwijd. Met minimale inspanning en zonder provisiekosten.

Het Internet of Things (IoT) of Industrie 4.0 en de snel voortschrijdende digitalisering  van alle productieprocessen behoren tot de grootste uitdagingen. Daarom hebben we met ORDERFOX.com een community gecreëerd, die CNC-leveranciers en inkopers over de hele wereld rechtstreeks met elkaar verbindt.

ORDERFOX.com is sinds 2017 wereldwijd online in 25 talen en daarmee het internet van de CNC-branche.  De reële en de virtuele CNC-wereld zullen in de toekomst steeds meer samensmelten.

Met ORDERFOX.com kunt u nu al profiteren van deze letterlijk grenzeloze marktkansen!

Pers

Welkom in het gedeelte voor de pers van ORDERFOX.com. Hier vindt u actuele persberichten, beeldmateriaal met hoge resolutie, video's en een verwijzing naar de juiste contactpersoon.

Meer lezen

Werken bij ORDERFOX.com

Carrière, uitdagingen, ruimte voor verdere vakkundige en persoonlijke ontwikkeling. ORDERFOX.com biedt gemotiveerde sollicitanten een unieke, zeer moderne werkplek met perfecte infrastructuur in een dynamische, wereldwijde werkomgeving.

Meer lezen