Nieuws

27. maart 2018

ORDERFOX.com spreekt Koreaans

In het oog van de tijger – ORDERFOX.com haalt Koreaanse economie binnen op zijn online-platform. Met Koreaans spreekt ORDERFOX.com vanaf nu weer een nieuwe Aziatische taal.

De tot de tijgerstaten gerekende Republiek Korea (Zuid-Korea) heeft zich, niet in de laatste plaats vanwege zijn geëxponeerde geografische positie op een schiereiland tussen de economische grootmachten China en Japan, tot een mondiaal belangrijke economische regio ontwikkeld. Met Koreaans spreekt ORDERFOX.com vanaf nu weer een nieuwe Aziatische taal. Zuid-Korea geldt als de Aziatische keizer van de export die zich in weinige jaren als leidend in de scheepsbouw, machine- en installatiebouw evenals in de elektronica- en autoproductie heeft geëtaleerd. Tot de bekendste concern*merken van het land rekenen we Samsung, LG, Hyundai, Kia en Doosan. De belangrijkste exportlanden zijn China en de VS.

Het technologisch innovatieve Korea kent een zeer hoge internetpenetratiegraad (92%) waardoor de digitalisering en zijn implementatie in de operationele bedrijfsprocessen reeds wijd verbreid is. Met ORDERFOX.com verkrijgt het op export geörienteerde land een toegang tot het internet van de CNC-Branche zonder taalbarrière waardoor zich verdere kansen op wereldwijde zakencontacten binnen de community aanbieden. Zowel CNC-productiebedrijven als ook technische inkopers kunnen hiermee het potentieel van de technologische veranderingen en de digitalisering benutten. Het gebruik van gezamenlijke functies op ORDERFOX.com is gratis.

Welkom in de nieuwe, digitale CNC-wereld.