FAQ

Etter en 7 dager lang testfase, må CNC-tilvirkere ha et betalt abonnement for å bruke alle funksjonene på ORDERFOX.com. Her kan du lese mer om dette.

Abonnementet på ORDERFOX.com tegnes for en periode på 12 måneder. Abonnementet blir automatisk fornyet for ett år til for alle brukere. I løpet av abonnementsperioden kan CNC-tilvirkerne endre abonnementet sitt til "Avslutt betalt abonnement" i profilinnstillingene.

Som CNC-innkjøper kan du legge ut et ubegrenset antall forespørsler om produksjon. Som betalende CNC-tilvirker kan du både legge inn tilbud på produksjonsforespørsler og legge ut egne forespørsler om produksjon. Som Premium-Partner kan du utnytte mange flere reklame- og kommunikasjonsmuligheter. Her kan du se alle detaljene.

Med en komplett firmaprofil øker du mulighetene for å få passende oppdrag og dermed bedre inntjening. Informasjonen og dataene du legger inn danner grunnlaget for mange filterfunksjoner på plattformen og sikrer skreddersydde søkeresultater.

Den viste informasjonen og statistikken baserer seg på profilopplysningene som bedriftene har frigitt. Firmaopplysningene i profilen kan redigeres og suppleres av den brukeren som din bedrift har autorisert/registrert. Denne personen kan også laste opp firmalogo, fritt valgte firmabilder og videoer for å designe firmaprofilen mest mulig virkningsfullt.

ORDERFOX.com registrerer firmaprofilene bare med offentlig tilgjengelige opplysninger (f.eks. informasjon fra handelsregisteret) og de opplysningene som bedriften har frigitt. Vær oppmerksom på at det ikke publiseres noen informasjon om bedrifter som ikke har inngått noen avtale med Orderfox AG – du har alltid full kontroll over hvilke opplysninger som vises om ditt firma! Hvis et firma ikke vises, har det ikke frigitt opplysningene for søk enda.

Du kan opprette så mange brukere du ønsker per bedrift, men det må opprettes en egen tilgang for andre avdelinger eller filialer i firmaet, slik at andre brukere på plattformen finner dem riktig.

Søket er et strukturert søk iht. kategorier: Begrepene som er angitt i søkekategoriene sammenlignes med innholdet i alle firmaprofiler på ORDERFOX.com – f.eks. informasjon om maskinparken, kompetanse og muligheter.

Med søket kan du målrettet finne relevante kontakter. Kombiner søkefilteret for å begrense søkeresultatene. Du får regelmessig skreddersydde e-poster med en oversikt over hvem som for eksempel har åpnet profilen din de siste dagene eller hvilke brukere på ORDERFOX.com som har publisert anbud som du kan levere tilbud på (på bakgrunn av den brukerinformasjonen du har lagt inn).

Ta kontakt med vår kundestøtte via chat eller e-post: customersupport@orderfox.com. Teamet vårt vil gjerne bistå og gjøre endringene for deg.

Personvern har svært høy prioritet for ORDERFOX.com. Vi vet hvor følsomme firmarelaterte opplysninger er og tar derfor omhyggelige forholdsregler for at disse skal være sikre – ved teknisk kryptert, eksklusiv og individuell tilgang til systemet, men også ved at selve dataene er kryptert med et av de kraftigste krypteringssystemene. I tillegg beholder vi hele tiden kontroll over hvem som forsøker å få tilgang til systemet. Disse tiltakene garanterer størst mulig sikkerhet for deg og dine verdifulle data.

Bruk chat-funksjonen på ORDERFOX.com eller ta kontakt med ORDERFOX.com på telefon. Kundestøtte-teamet på ORDERFOX.com hjelper medlemmene med alle spørsmål rundt ORDERFOX.com og om bruk av funksjonene på plattformen.

Som CNC-tilvirker kan du opprette, lagre og abonnere på ubegrensede søk som passer for maskinparken din. Du vil automatisk bli informert via e-postmeldinger om nye, passende CNC-oppdrag.

Det påløper ikke noen provisjonskostnader for tildeling av oppdrag.

Innkjøpere og CNC-tilvirkere kommuniserer alltid direkte med hverandre på ORDERFOX.com.