ORDERFOX.com - firmaet

Vi er ORDERFOX.com

ORDERFOX AG driver med ORDERFOX.com den største globale internettplattformen for virksomheter i CNC-bransjen. Med denne løsningen kan samfunnsdeltakere aktivt forvalte den digitale forvandlingen, og dermed mestre utfordringene med den fremskridende Digitalisering og Industri 4.0. ORDERFOX.com bringer internett til CNC-industrien, som gjennom bruk av intelligente filterfunksjoner kan koble CNC-tilbydere til innkjøpere raskt og enkelt. På denne måten kan transaksjonskostnadene reduseres betydelig sammenlignet med tradisjonelle verdikjeder, og produktiviteten kan økes gjennom bedre kapasitetsutnyttelse.

ORDERFOX.com er dessuten også en kunnskapsplattform for aktuelle innovasjoner, teknologier og trender i bransjen. Det er både enkelt og helt gratis å opprette en firmaprofil, og dermed få tilgang til det globale samfunnet. ORDERFOX.com er utviklet med høy teknisk kunnskap og forståelse av maskinverktøy, programvare og automatisering, så vel som mange års bransjeerfaring fra produksjonsindustrien og kunnskap om deres kunders behov. Etter mer enn tre års intensive forberedelser gikk ORDERFOX.com online ved midten av år 2017.

For å sikre ORDERFOX.com god forankring i CNC-samfunnet rundt om i verden, finner adressering og kommunikasjon med egne nasjonale sider sted i en rekke språkvarianter.

ORDERFOX.com behandler kundedata i henhold til juridiske krav og i overensstemmelse med de høyeste tekniske sikkerhetsstandardene. Følgelig skjer datautvekslingen mellom samfunnsdeltakerne i kryptert form. ORDERFOX.com vil fortsette å utvikle seg kontinuerlig, både når det gjelder teknologi og innhold, i tråd med samfunnets erfaringer og behov. Aldri før har verden vært like nettverkstilkoblet som den er i dag. Også i fremtiden vil den virkelige og den virtuelle verden smelte sammen i stadig sterkere grad.

Velkommen til din nye, digitale CNC-verden.

Presse

Velkommen til presseområdet på ORDERFOX.com. Her finner du aktuelle pressemeldinger og bildemateriale med høy oppløsning, videoer og riktig kontaktperson.

Les mer

Arbeid hos ORDERFOX.com

Karriere, utfordringer, rom for faglig og personlig utvikling. ORDERFOX.com gir motiverte søkere en unik topp moderne arbeidsplass med perfekt infrastruktur i et dynamisk, globalt miljø.

Les mer