ORDERFOX.com - firmaet

ORDERFOX.com er den største globale B2B-markedsplassen i CNC-bransjen.

Her finner innkjøpere passende CNC-partnere på rekordtid, og CNC-tilvirkere får nye oppdrag med bare noen få klikk. Direkte. Lokalt og globalt. Med minimal innsats og uten provisjonskostnader.

Tingenes internett (IoT), Industri 4.0 og digitaliseringen av alle produksjonsprosesser som brer om seg med rasende fart, er blant de største industrielle utfordringene. Derfor har vi opprettet et fellesskap i form av ORDERFOX.com, som gir CNC-tilvirkere og innkjøpere et direkte nettverk over hele verden.

ORDERFOX.com har vært online globalt i 25 språkversjoner siden 2017, og er dermed blitt CNC-bransjens Internett. Den virkelige og den virtuelle CNC-verdenen vil stadig smelte nærmere sammen i fremtiden.

Allerede i dag kan du gjøre deg nytte av disse, i ordets beste forstand, grenseløse markedsmuligheter!

Presse

Velkommen til presseområdet på ORDERFOX.com. Her finner du aktuelle pressemeldinger og bildemateriale med høy oppløsning, videoer og riktig kontaktperson.

Les mer

Arbeid hos ORDERFOX.com

Karriere, utfordringer, rom for faglig og personlig utvikling. ORDERFOX.com gir motiverte søkere en unik topp moderne arbeidsplass med perfekt infrastruktur i et dynamisk, globalt miljø.

Les mer