Nyheter

27. mars 2018

ORDERFOX.com taler koreansk

I Tigerens Øyne – ORDERFOX.com henter Koreas næringsliv til sin online-plattform. Med koreansk taler ORDERFOX.com allerede nå enda et nytt asiatisk språk.

Republikken Korea (Sør-Korea), som regnes blant tigerstatene, har blitt en viktig global økonomisk region, ikke minst på grunn av sin utsatte geografiske beliggenhet på en halvøy mellom de økonomiske supermaktene Kina og Japan. Med koreansk taler ORDERFOX.com allerede nå enda et nytt asiatisk språk.  Sør-Korea anses som en asiatisk eksportstormakt, som på få år har etablert seg som leder innen skipsbygging, maskin- og anleggsteknikk samt i elektronikk og bilproduksjon. Blant de best kjente konsernnavnene i landet hører Samsung, LG, Hyundai, Kia og Doosan. De viktigste eksportmarkedene er Kina og USA.

Det teknologisk innovative Korea kan være stolte av sin høye Internettdekning (92%), som har gjort digitaliseringen og dens implementering i de aktuelle forretningsprosessene svært utbredt på kort tid. Med ORDERFOX.com oppnår det eksportorienterte landet en spåkbarrierefri tilgang til CNC-bransjens Internett, der man finner nye muligheter til å gjøre verdensomspennende forretningskontakter innen bransjen. Så vel CNC-produksjonsbedrifter som tekniske innkjøpere kan dermed utnytte potensialet for teknologisk endring og digitalisering. Utnyttelsen av samtlige funksjoner på ORDERFOX.com er kostnadsfri.

Velkommen inn i den nye, digitale CNC-verdenen!