Noutăți

02. Mai 2018

Testimonial client: MRD Engineering d.o.o., Bosnia Herțegovina

Prin utilizarea ORDERFOX.com, un fabricant CNC din Bosnia Herțegovina își extinde rețeaua de clienți.

MRD ENGINEERING d.o.o. este o mică unitate de fabricație situată aproape de Banja Luka, care s-a specializat pe producția de piese de mașini de calitate superioară bazată pe cea mai recentă tehnologie. Fabricantul CHC se remarcă în special printr-un parc auto valoros și prin angajați bine pregătiți și profesioniști. Tânăra întreprindere este prezentă și își oferă serviciile pe ORDERFOX.com de la înființare, din luna septembrie 2017.

ORDERFOX.com ne-a convins de la bun început și nu numai prin faptul că utilizăm platforma și toate caracteristicile acesteia în mod gratuit.“ declară Radojko Stankovic, Directorul de vânzări al MRD ENGINEERING d.o.o. „Cu doar câteva clickuri, putem să ne întocmim foarte simplu profilul întreprinderii, cu ajutorul unor câmpuri de completare și a unor câmpuri integrate, cu opțiuni multiple și să luăm legătura imediat cu persoane de contact comercial. Am generat deja numeroase comenzi prin intermediul ORDERFOX.com și am identificat parteneri cu care colaborăm în mod regulat și alături de care realizăm proiecte.“, declară Radojko Stankovic bucuros.

Cu ajutorul ORDERFOX.com, pagina de internet a domeniului CNC, MRD ENGINEERING d.o.o. reușește nu doar să continue să își extindă rețeua de clienți, ci să și utilizeze mai bine potențialul schimbărilor tehnologice.

Dipl. Ing. Radojko Stankovic, Director Vânzări
MRD ENGINEERING d.o.o., Čelinac, Bosnia-Herțegovina

www.mrdengineering.biz