Noutăți

08. Mai 2018

Testimonial client: MAWITECH, Germania

Furnizor de servicii de achiziții tehnice mizează pe ORDERFOX.com.

Întreprinderea furnizoare de servicii MAWITECH a fost înființată la începutul anului trecut și s-a specializat pe căutarea de fabricanți CNC pentru piese care necesită explicații din punct de vedere tehnic. Adesea, ofertarea și cererile de ofertă presupun un consum foarte mare de timp, astfel încât, în era digitalizării, întreprinderile utilizează metode și instrumente noi pentru căutarea de furnizori și pentru achiziții. Serviciile oferite de MAWITECH au însă o cuprindere mai mare. „La nevoie, întocmim planuri detaliate pentru procese de fabricație. Identificăm indicatorii costurilor, deducem strategii de reducere a acestora, stabilim procesul de fabricație ideal și întocmim o estimare a costurilor de producție“, precizează Martin Wilhelm, fondatorul și proprietarul societății, alături de fiul său Alexander.

În ultimele săptămâni, MAWITECH a avut experiențe plăcute cu ORDERFOX. Astfel, în cadrul licitării de lucrări și a căutării de furnizori pentru piese CNC, se apelează cu încredere la cea mai mare platformă internațională online din domeniul CNC. Prin intermediul paginii de internet a domeniului CNC, care poate fi utilizată gratuit, MAWITECH identifică potențiali furnizori pentru clienții săi.

Prin intermediul ORDERFOX.com, MAWITECH urmărește în mod consecvent viziunea întreprinderii sale. „În era proceselor digitalizate, construim o rețea de întreprinzători cu valoare adăugată. Utilizând ORDERFOX.com, ca soluție pentru o platformă a domeniului CNC, ne bazăm pe pe o platformă online rapidă, simplu de utilizat și dotată cu filtre inteligente“, subliniază Martin Wilhelm în sensul strategiei de digitalizare a MAWITECH.

Martin Wilhelm și Alexander Wilhelm, fondatori și deținători ai societății
MAWITECH, Lauf an der Pegnitz, Germania

www.mawitech.de