Noutăți

15. Mai 2018

Testimonial client: Drone Champions AG, Liechtenstein

Platforme de start creative pentru drone de curse realizate prin ORDERFOX.com.

Compania Drone Champions AG cu sediul în Liechtenstein pariază pe un nou sport la modă - cursele cu drone - ce îmbină dimensiuni reale și virtuale. Obiectivul cursei pentru pilotul dronei este să parcurgă un traseu tridimensional cu obstacole cu o dronă zburătoare comandată de la distanță, „ușoară” de 700 de grame și capabilă de o viteză de până la 140 km/h cât mai rapid posibil. Un joc virtual pe calculator servește calificării pentru cursele reale, ce au loc în întreaga Europă. Pentru succesul acestui noi tip ce curse, punerea în scenă și divertismentul reprezintă factori decisivi.

Experții în echipamente de mare viteză de la Drone Champions AG au scos la licitație pentru startul sezonului actual platforme de start pentru dronele de curse pe ORDERFOX.com. Piesa fără formă impusă din fibră de sticlă a fost produsă pe termen scurt de către un producător cu tehnologie CNC înregistrat prin intermediul ORDERFOX.com.

„Acest portal este nemaipomenit. Cu doar câteva clicuri ne putem plasa simplu și rapid solicitarea și în scurt timp am avut pe masă patru oferte.“, explică mulțumit Joachim Cerny, Head of Research and Development la Drone Champions AG și este convins că va putea folosi cu succes ORDERFOX.com și în viitor.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero