Noutăți

25. Septembrie 2018

Testimonial client: PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev., Ungaria

Producător maghiar de echipamente de procesare a hârtiei, a reușit pe ORDERFOX.com.

PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev. din localitatea maghiară Nagytarcsa este designer, producător și furnizor mondial de echipamente de procesare a hârtiei. Inspirați de clienții din întreaga lume, fondatorul companiei Zoltán Fürcht și echipa sa realizează soluții creative pentru mașini pentru prelucrarea hârtiei și a ambalajelor, echipamente de mici dimensiuni, instrumente profesionale și soluții personalizate.

Pentru implementarea soluțiilor speciale, Zoltán Fürcht este mereu în căutarea fabricanților CNC adecvați pentru producția de componente de mașini. Pe ORDERFOX.com a găsit în cel mai scurt timp ceea ce căuta.

„Înainte de a fi cunoscut ORDERFOX.com, căutarea partenerilor de producție era dificilă. Numeroase solicitări prin e-mail și licitații rămâneau fără răspuns. Acest lucru a fost foarte frustrant. Acum ne plasăm comenzile CNC prin funcții și filtre, care ne economisesc timpul. Primim ofertele în cel mai scurt timp și am găsit deja câțiva parteneri de producție”, spune un Zoltán Fürcht mulțumit.

Zoltán Fürcht, proprietar al companie
PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev., Nagytarcsa, Ungaria
www.paperfox.eu