Controlul total asupra tuturor comenzilor și detaliilor.

Este atât de simplu să vă organizați comenzile și întreaga comunicație.

Management comenzi

Țineți evidența.

Prin managementul comenzilor aveți mereu la îndemână evidența comenzilor dumneavoastră. Licitați, organizați și comunicați într-un singur loc.

Licitații

Prelucrați simplu ofertele.

În prezentarea generală a ofertelor gestionați toate ofertele pe care le primiți pentru licitația dumneavoastră. Indiferent dacă lucrați singur sau într-o echipă.

Comunicare directă

Negociați în timp real.

Comunicare directă cu fabricanții CNC. Compuneți mesaje-text în mesageria noastră sau utilizați funcțiile de încărcare și descărcare pentru schimbul de documente.

Tabele cu numeroase funcții

Tabele individualizabile.

Vizualizați numai datele de care aveți nevoie. Afișați, rearanjați și sortați coloanele. Structurați toate tabelele conform cerințelor dumneavoastră.

Alte funcții

Liste

Aveți posibilitatea de a crea liste negre și liste de parteneri exclusivi. Astfel dețineți controlul total asupra celor care pot sau nu pot vizualiza comenzile dumneavoastră.

NDA

Protejați-vă documente sensibile printr-un acord de păstrare a confidențialității (NDA). Dețineți controlul complet asupra celor care pot să vizualizează documentele dumneavoastră.

Notificări

Prin notificările în aplicație nu mai ratați niciodată nicio ofertă. Fără noiane de e-mailuri și cu control total asupra tuturor comunicațiilor.

Feedback rapid

Când alocați o comandă, toți fabricanții primesc automat un feedback. Astfel câștigați timp pentru sarcinile dumneavoastră importante.

Înregistrați-vă acum pentru succesul permanent al afacerii dumneavoastră!