Întrebări frecvente

Utilizarea completă a ORDERFOX.com este în principiu contra-cost pentru fabricanții CNC după o fază de testare de treizeci de zile. Informații suplimentare găsiți aici.

Abonamentul la ORDERFOX.com se încheie pe o perioadă de 12 luni. Abonamentul se prelungește automat pentru încă un an pentru toți utilizatorii. Fabricanții CNC își pot modifica abonamentul în timpul duratei de valabilitate în setarea de profil „Terminare abonament contra-cost”.

În calitate de achizitor CNC puteți adresa solicitări de fabricație nelimitat. În calitate de fabricant CNC plătitor, puteți atât depune oferte la solicitări de fabricație, precum și adresa solicitări de fabricație. În calitate de partener premium, beneficiați de numeroase posibilități suplimentare de publicitate și comunicație. Consultați aici detaliile complete.

La ORDERFOX.com, puteți stabili în “Setări”, ce date ale dumneavoastră să fie vizibile pentru alți utilizatori ORDERFOX.com. Utilizați setarea mod de protecție a datelor în profilul întreprinderii, atunci când nu doriți să fiți contactați. Datele dumneavoastră și persoana de contact de pe ORDERFOX.com vor fi mascate.

Printr-un profil al firmei complet vă măriți posibilitățile de afaceri. Informațiile și datele memorate sunt principii de bază pentru numeroase funcții de filtrare în cadrul platformei și asigură rezultate ale căutărilor potrivite cu exactitate.

Informațiile și statisticile afișate se bazează pe datele de profil divulgate de întreprinderi. Datele din profilul întreprinderii dumneavoastră pot fi prelucrate și completate de utilizatorul autorizat/înregistrat de întreprinderea dumneavoastră. Pentru a da profilului întreprinderii dumneavoastră o formă cât mai expresivă, această persoană poate încărca și logoul întreprinderii, precum și imagini și fișiere video legate de întreprindere, accesibile în mod individual.

ORDERFOX.com întocmește profilurilor întreprinderilor numai pe baza datelor publice (de exemplu date de la Registrul Comerțului) și a datelor divulgate de întreprinderi. Vă rugăm să țineți sema de faptul că nu vom publica date referitoare la întreprinderi care nu au încheiat un contract cu Orderfox AG – Dumneavoastră dețineți în orice moment controlul cu privire la datele întreprinderii dumneavoastră care urmează să fie publicate! În cazul neafișării unei întreprinderii, aceasta nu a autorizat divulgarea datelor în cadrul căutării.

Puteți înregistra un număr nelimitat de utilizatori pentru fiecare întreprindere, dar în cazul altor puncte de lucru și filiale, este necesar să creeați un cont autonom, pentru ca alți utilizatori să vă poată identifica în mod corect pe platformă.

Căutarea este o căutare structurată pe categorii: Noțiunile introduse în categoriile de căutare sunt comparate cu conținuturile tuturor profilurilor întreprinderilor înregistrate pe ORDERFOX.com, cum ar fi de exemplu cu informații legate de parcul de mașini, competențe și abilități.

Prin intermediul căutării puteți identifica orientat date de contact relevante. Combinați filtrele de căutare pentru a delimita rezultatele căutării. Veți primi în mod regulat e-mailuri adaptate dumneavoastră, cu o situație a persoanelor care au accesat de exemplu profilul dumneavoastră în ultimele zile sau cu utilizatorii ORDERFOX.com care au publicat cereri de ofertă pentru care (pe baza informaţiilor dumneavoastră de utilizator înregistrate) ați putea depune o ofertă.

Vă rugăm să contactați serviciul nostru Customer Support prin chat sau e-mail customersupport@orderfox.com. Echipa noastră va efectua cu plăcere modificările pentru dumneavoastră.

Protecția datelor este una dintre principalele priorităţi ale ORDERFOX.com. Având în vedere că știm cât de sensibile sunt datele referitoare la întreprinderi, luăm măsuri atente pentru securitatea acestora, fie prin intermediul unui acces la sistem codate prin mijloace tehnice, exclusiv și verificat individual, dar și prin codarea datelor ca atare, prin intermediul unuia dintre cele mai performante sisteme de codare. În plus, menținem controlul asupra încercărilor persoanelor de a intra în sistem. Aceste măsuri asigură o securitate maximă pentru dumneavoastră și pentru datele dumneavoastră valoroase.

Utilizați funcția de chat de pe ORDERFOX.com sau luați legătura telefonică cu ORDERFOX.com. Echipa de asistență ORDERFOX.com vine în sprijinul membrilor în cazul oricăror întrebări legate de ORDERFOX.com și de utilizarea caracteristicilor platformei.

Fabricanții CNC pot crea, stoca și se pot abona la căutări nelimitate potrivite pentru parcul lor de mașini. Aceștia vor fi informați automat prin mesaje prin e-mail despre comenzi CNC noi și potrivite.

La alocarea comenzii nu se aplică niciun comision.

Pe ORDERFOX.com, achizitorii și fabricanții CNC comunică întotdeauna direct.