Întrebări frecvente

Actualmente, platforma ORDERFOX.com este accesibilă cu titlu gratuit.

În cazul în care utilizarea platformei se va face contra cost, Orderfox va informa utilizatorii în timp util și le va oferi posibilitatea de a contracta accesul contra cost, cu toate funcțiile aferente. În acest caz, Orderfox își rezervă dreptul de a permite utilizarea cu titlu gratuit numai în limita unor anumite funcții.

Contractul cu ORDERFOX.com se va încheia pe o perioadă de 12 luni (un an contractual).
 După expirarea fiecărui an contractual, contractul se prelungește în mod automat cu încă un an. În cazul în care doriți să reziliați contractul, puteți comunica opțiunea de a nu prelungi contractul, în scris, prin poștă sau per e-mail, cu cel puțin 3 luni înainte de expirarea anului contractual.

 • Plasarea simplă de comenzi prin intermediul caracteristicilor confortabile ale platformei, care permit economia de timp
 • Acces rapid la fabricanții CNC perfect potriviți, datorită numeroaselor filtre de filtrare la căutare
 • Atât la nivel local, cât și la nivel internațional partenerii fabricanți CNC pot fi identificați în mod practic prin limitarea geografică a zonei la care se referă cererea de ofertă 
 • Extinderea rețelei de furnizori și concentrarea pe identificarea mai uşoară a partenerilor calificați
 • Predefinirea specificațiilor partenerilor fabricanți deja în cadrul cererii de ofertă: Dimensiunea întreprinderii, limba ofertei, moneda, condițiile de livrare, certificările
 • Întocmirea de filtre pentru parteneri exclusivi preferați sau utilizarea unor liste negre cu întreprinderi, pentru a optimiza orientarea cererii de ofertă
 • Ajutor rapid în cazul unor impasuri de capacitate sau al nefuncționării unor mașini
 • Căutare și identificare simplă a unor comenzi CNC în cazul utilizării prea reduse a capacității
 • Reducerea costurilor de distribuție prin căutarea eficientă a unor comenzi CNC prin intermediul ORDERFOX.com
 • Creștere continuă a numărului de contacte ca urmare a activităților de vânzări ale ORDERFOX.com
 • Contracte adecvate perfect întreprinderii dumneavoastră datorită numeroaselorfuncțiilor de filtrare
 • Creșterea cifrei de afaceri ca urmare a utilizării mai bune a capacității pe baza generării de comenzi pe ORDERFOX.com
 • Acces la toate comenzile generate de ORDERFOX.com
 • Atragerea de noi clienți în mod rapid și cu economie de costuri
 • Creșterea continuă a șanselor în afaceri, în cadrul comunității CNC
 • Profilul interactiv al întreprinderii cu o prezență internațională online, în vederea sporirii șanselor dumneavoastră de afaceri
 • Setare mod protecția datelor în profilul întreprinderii, atunci când nu doriți să fiți contactați
 • Căutare de întreprinderi cu ajutorul numeroaselor funcții de filtrare, pentru a putea identifica cu certitudine partenerul comercial potrivit
 • Acces la toate profilurile întreprinderilor de pe ORDERFOX.com
 • Schimb de cunoștințe în cadrul comunității unice, globale a profesioniștilor din sectorul CNC
 • Standarde de siguranţă maximă în cadrul prelucrării datelor și a schimbului de date pe ORDERFOX.com
 • Extinderea rețelei de business în vederea succesului dumneavoastră în afaceri
 • Utilizarea de șanse pentru noi posibilități de afaceri
 • Tablou de bord inovator și clar pentru accesul rapid la diferite date
 • Număr nelimitat de utilizatori per punct de lucru
 • Notificări pe e-mail și raportări pe temele predefinite de dumneavoastră
 • Asistență intensă per chat și telefon asigurată de ORDERFOX.com în beneficiul membrilor ORDERFOX.com

La ORDERFOX.com, puteți stabili în “Setări”, ce date ale dumneavoastră să fie vizibile pentru alți utilizatori ORDERFOX.com. Utilizați setarea mod de protecție a datelor în profilul întreprinderii, atunci când nu doriți să fiți contactați. Datele dumneavoastră și persoana de contact de pe ORDERFOX.com vor fi mascate.

Pentru a permite identificarea optimă pe platformă, ar trebui să dați profilului întreprinderii dumneavoastră de la “Setări” o formă cât mai completă.

Informațiile și statisticile afișate se bazează pe datele de profil divulgate de întreprinderi. Datele din profilul întreprinderii dumneavoastră pot fi prelucrate și completate de utilizatorul autorizat/înregistrat de întreprinderea dumneavoastră. Pentru a da profilului întreprinderii dumneavoastră o formă cât mai expresivă, această persoană poate încărca și logoul întreprinderii, precum și imagini și fișiere video legate de întreprindere, accesibile în mod individual.

ORDERFOX.com întocmește profilurilor întreprinderilor numai pe baza datelor publice (de exemplu date de la Registrul Comerțului) și a datelor divulgate de întreprinderi. Vă rugăm să țineți sema de faptul că nu vom publica date referitoare la întreprinderi care nu au încheiat un contract cu Orderfox AG – Dumneavoastră dețineți în orice moment controlul cu privire la datele întreprinderii dumneavoastră care urmează să fie publicate! În cazul neafișării unei întreprinderii, aceasta nu a autorizat divulgarea datelor în cadrul căutării.

Puteți înregistra un număr nelimitat de utilizatori pentru fiecare întreprindere, dar în cazul altor puncte de lucru și filiale, este necesar să creeați un cont autonom, pentru ca alți utilizatori să vă poată identifica în mod corect pe platformă.

Căutarea este o căutare structurată pe categorii: Noțiunile introduse în categoriile de căutare sunt comparate cu conținuturile tuturor profilurilor întreprinderilor înregistrate pe ORDERFOX.com, cum ar fi de exemplu cu informații legate de parcul de mașini, competențe și abilități.

Prin intermediul căutării puteți identifica orientat date de contact relevante. Combinați filtrele de căutare pentru a delimita rezultatele căutării. Veți primi în mod regulat e-mailuri adaptate dumneavoastră, cu o situație a persoanelor care au accesat de exemplu profilul dumneavoastră în ultimele zile sau cu utilizatorii ORDERFOX.com care au publicat cereri de ofertă pentru care (pe baza informaţiilor dumneavoastră de utilizator înregistrate) ați putea depune o ofertă.

Le veți putea modifica sau actualiza în mod autonom și simplu la "Setări".

Protecția datelor este una dintre principalele priorităţi ale ORDERFOX.com. Având în vedere că știm cât de sensibile sunt datele referitoare la întreprinderi, luăm măsuri atente pentru securitatea acestora, fie prin intermediul unui acces la sistem codate prin mijloace tehnice, exclusiv și verificat individual, dar și prin codarea datelor ca atare, prin intermediul unuia dintre cele mai performante sisteme de codare. În plus, menținem controlul asupra încercărilor persoanelor de a intra în sistem. Aceste măsuri asigură o securitate maximă pentru dumneavoastră și pentru datele dumneavoastră valoroase.

Utilizați funcția de chat de pe ORDERFOX.com sau luați legătura telefonică cu ORDERFOX.com. Echipa de asistență ORDERFOX.com vine în sprijinul membrilor în cazul oricăror întrebări legate de ORDERFOX.com și de utilizarea caracteristicilor platformei.