Noutăți

01. Iunie 2017

ORDERFOX.com este online

ORDERFOX.com – nouă și revoluționară dezvoltată de profesioniști din domeniu pentru cerințele tale. Participați acum la construcția celei mai mari baze de date CNC și utilizați ORDERFOX.com pentru mai multe ocazii de afaceri. Până la 31.10. 2017, fabricanții CNC pot căuta & identifica comenzi în mod gratuit – iar după 31.10.2017, la prețul fix, calculat în mod transparent, de numai 159,– de euro pe lună. Achizitorii pot plasa oricând în mod simplu, rapid și gratuit comenzi CNC pe ORDERFOX.com.

Indiferent dacă sunteți fabricant CNC sau achizitor, interconexiunea digitală este indispensabilă, dacă doriți să țineți pasul cu concurența. ORDERFOX.com oferă o rețea internațională în scopul unui potențial ridicat de afaceri și al unui know how valoros în domeniu.

Prin intermediul uzabilității fără concurență, al numeroaselor funcții de filtrare și al caracteristicilor confortabile, căutarea și plasarea comenzilor pe ORDERFOX.com este rapidă și eficientă. ORDERFOX.com identifică mereu partenerul potrivit pentru dumneavoastră.

ORDERFOX.com continuă să fie dezvoltată în mod succesiv. Se planifică dezvoltarea unor caracteristici suplimentare pentru căutarea și plasarea de comenzi, precum și extinderea unei interfețe de informații cu privire la teme care prezintă importanță pentru fabricanții și achizitorii CNC. Fiți informat și abonați-vă la buletinul informativ al ORDERFOX.com!


ÎNREGISTRAȚI-VĂ ACUM GRATUIT