ORDERFOX.com - Întreprinderea

ORDERFOX.com este cel mai mare portal global B2B al branșei CNC.

Achizitorii găsesc aici în timp record parteneri CNC potriviți. Și fabricanții CNC comenzi noi cu doar câteva clicuri. Direct. Local și global. Cu efort minim și fără comisioane.

Tematicile Internet of Things (IoT), respectiv Industrie 4.0 și digitalizarea progresivă rapidă a tuturor proceselor de producție se numără printre cele mai mari provocări industriale. De aceea, ORDERFOX.com a creat o comunitate care interconectează direct achizitorii și fabricanții CNC din întreaga lume.

Începând din 2017, ORDERFOX.com este on-line la nivel global în 25 de versiuni lingvistice, devenind astfel internetul branșei CNC. Lumea reală și virtuală CNC se vor uni din ce în ce mai puternic în viitor.

Cu ORDERFOX.com puteți profita deja de astăzi de aceste oportunități de piață literalmente nelimitate!

Presă

Bine ați venit în domeniul rezervat presei al ORDERFOX.com. Aici veți găsi comunicate actuale de presă, precum și imagini cu rezoluție mare, fișiere video și persoana de contact potrivită.

Aflați detalii

Lucrul la ORDERFOX.com

Carieră, provocări, spațiu de dezvoltare profesională și personală. ORDERFOX.com oferă candidaților/candidatelor motivați/e un loc de muncă unic, extra-modern, cu infrastructură perfectă într-un mediu internațional dinamic.

Aflați detalii