ORDERFOX.com - Întreprinderea

Noi suntem ORDERFOX.com

ORDERFOX AG operează ORDERFOX.com, cea mai mare platformă web globală pentru firmele din domeniul CNC. Cu această soluție, participanții la comunitate pot gestiona în mod activ comerţul digital și, astfel, pot gestiona provocările digitalizării progresive și ale Industriei 4.0. ORDERFOX.com reprezintă internetul industriei CNC care, datorită funcțiilor inteligente de filtrare, permite ca mașinile CNC de finisat și cumpărătorii să se conecteze ușor și rapid. Ca urmare, costurile tranzacției pot fi reduse semnificativ în comparație cu lanțurile valorice tradiționale, iar productivitatea poate fi mărită printr-o mai mare utilizare a capacității.

ORDERFOX.com este, de asemenea, o platformă de cunoștințe despre inovațiile, tehnologiile și tendințele actuale din domeniu. Crearea unui profil al companiei și, astfel, accesul la comunitatea globală se face ușor și gratuit. ORDERFOX.com a fost dezvoltat cu un nivel înalt de cunoștințe tehnice și de înțelegere a mașinilor-unelte, software-ului și automatizării, precum și pe baza unei experienţe îndelungate privind industria prelucrătoare și nevoile clienților. După mai mult de trei ani de pregătire intensivă, ORDERFOX.com este online de la mijlocul anului 2017.

Pentru a ancora ORDERFOX.com în comunitatea CNC globală, operarea şi comunicarea cu propriile site-uri locale se fac într-o multitudine de variante lingvistice.

ORDERFOX.com procesează datele clienților pe baza cerințelor legale, în concordanță cu cele mai înalte standarde tehnice de siguranță. Astfel, schimbul de date între participanții comunității are loc în formă criptată. ORDERFOX.com va continua să evolueze, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din punct de vedere al conținutului, cu experiențele și nevoile comunității. Lumea nu a fost niciodată conectată aşa cum este acum. Și în viitor, lumea reală și cea virtuală vor fuziona din ce în ce mai mult.

Bun venit în noua lume digitală a CNC.

Presă

Bine ați venit în domeniul rezervat presei al ORDERFOX.com. Aici veți găsi comunicate actuale de presă, precum și imagini cu rezoluție mare, fișiere video și persoana de contact potrivită.

Aflați detalii

Lucrul la ORDERFOX.com

Carieră, provocări, spațiu de dezvoltare profesională și personală. ORDERFOX.com oferă candidaților/candidatelor motivați/e un loc de muncă unic, extra-modern, cu infrastructură perfectă într-un mediu internațional dinamic.

Aflați detalii