Noutăți

06. Martie 2018

Calendarul de târguri și evenimente ORDERFOX.com

Caracteristica unică de servicii pe ORDERFOX.com este online.

Calendarul internațional de tărguri și evenimente al ORDERFOX.com este unic în domeniul CNC.

Nu veți mai pierde din vedere niciodată programarea unui eveniment. ORDERFOX.com a publicat online un calendar internațional unic al târgurilor și evenimentelor în domeniul servicii client. În viitorul apropiat, această valoarea adăugată pentru comunitatea domeniului CNC va fi extinsă cu funcționalități de gestiune a călătoriilor. La nevoie, pe platformă, se vor putea căuta și rezerva direct la partneri, zboruri, unități de cazare și autovehicule de închiriat.

Dar calendarul de târguri și evenimente oferă mai mult. Membrii înregistrați pot include direct evenimentele propriei întreprinderi și expozițiile interne. Crearea și înregistrarea unui eveniment se derulează intuitiv, în pași puțini și simpli și constituie o reclamă gratuită în calendarul oficial.

Calendarul internațional de tărguri și evenimente al ORDERFOX.com este unic în domeniul CNC. Acesta oferă siguranță în planificare și șansa de a încheia multe contacte comerciale noi. De altfel, toate caracteristicile platformei pot fi utilizate gratuit.