Noutăți

27. Martie 2018

ORDERFOX.com vorbește coreeană

În ochii tigrului – ORDERFOX.com aduce pe platforma sa economia Coreei. Prin adăugarea limbii coreene, ORDERFOX.com utilizează cu efect imediat încă o limbă asiatică.

Republica Coreea (Coreea de Sud) care se numără printre statele emergente din Asia, s-a dezvoltat, nu în ultimul rând, pe baza poziției sale geografice expuse, pe o peninsulă între puterile economice China și Japonia și a devenit o regiune economică de importanță globală. Prin adăugarea limbii coreene, ORDERFOX.com vorbește cu efect imediat încă o limbă asiatică. Coreea de Sud este considerată o regină a exporturilor din Asia, care și-a consolidat poziția de lider în domeniul construcțiilor de nave, mașini și instalații, precum și al producției de electronice și autovehicule. Printre mărcile cele mai cunoscute ale grupurilor din această țară se numără Samsung, LG, Hyundai, Kia și Doosan. Cele mai importante destinații ale exporturilor sunt China și SUA.

Fiind o țară inovatoare în domeniul tehnologiilor, Coreea are o rată foarte mare de penetrare a internetului (92%) iar astfel digitalizarea și implementarea în procesele economice ale întreprinderilor este deja larg răspândită. Prin intermediul ORDERFOX.com, această țară orientată spre exporturi dobândește acces la pagina de internet a domeniului CNC, fără obstacole lingvistice iar astfel iau naștere șanse suplimentare de a contacta parteneri de afaceri la nivel mondial în cadrul comunității . Atât fabricanții CNC, cât și achizitorii tehnici pot utiliza astfel potențialul schimbărilor tehnologice și al digitalizării. Utilizarea tuturor funcțiilor pe ORDERFOX.com este gratuită.

Bine ați venit în noua lume digitală CNC.