Novice

15. maj 2018

Zgodba stranke: Drone Champions AG, Lihtenštajn

Kreativne štartne platforme za tekmovalne multikopterje, izdelane s pomočjo ORDERFOX.com

Podjetje Drone Champions AG iz Lihtenštajna prisega pri tekmovanju z multikopterji na nov trendovski šport, ki med seboj povezuje realne in virtualne dimenzije. Cilj tekmovanja za pilota multikopterja je kar se da hitro s 700 g „lahkim“ in do 140 km/h hitrim daljinsko upravljanim letalskim multikopterjem premagati tridimenzionalni parcour z ovirami. Virtualna računalniška igra pri tem služi kot kvalifikacija za realni tekmovalni dogodek, ki se odvija po celotni Evropi. Pri uspehu v novi tekmovalni panogi imata odločilno vlogo inscenacija in zabava.

Strokovnjaki za visoke hitrosti podjetja Drone Champions AG so za letošnji začetek sezone na ORDERFOX.com razpisali povpraševanje za štartne platforme za tekmovalne multikopterje. Kos s prostimi površinami, ki niso matematično definirane in so iz steklenih vlaken, je bil kmalu izdelan pri CNC izdelovalcu, ki je registriran na ORDERFOX.com.

„Portal je odličen. Z le nekaj kliki smo preprosto in hitro razpisali povpraševanje in v zelo kratkem času smo dobili štiri ponudbe,“ razlaga zadovoljen Joachim Cerny, Head of Research and Development pri podjetju Drone Champions AG, ki je prepričan, da bo lahko ORDERFOX.com uporabljal tudi v prihodnje.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Lihtenštajn

www.dcl.aero