Novice

25. september 2018

Zgodba stranke: PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev., Madžarska

Madžarski proizvajalec naprav za obdelavo papirja uspešen na ORDERFOX.com.

PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev. iz madžarskega kraja Nagytarcsa je oblikovalec, proizvajalec in svetovno znan ponudnik naprav za obdelavo papirja. Stranke s celotnega sveta ga navdihujejo, da ustanovitelj podjetja Zoltán Fürcht s svojo ekipo realizira kreativne rešitve za stroje, ki obdelujejo papir in embalažo, majhne naprave, profesionalno orodje in posebne rešitve.

Pri izvedbi posebnih rešitev išče Zoltán Fürcht vedno znova primerne CNC izdelovalce za proizvodnjo strojnih delov. Na ORDERFOX.com jih najde v najkrajšem času.  

„Preden smo poznali ORDERFOX.com, smo morali v iskanje naših izdelovalnih partnerjev vložiti veliko truda. Številna povpraševanja preko e-maila in razpisi so tako ostali neodgovorjeni. To je bilo zelo frustrirajoče. Sedaj namestimo naša CNC naročila s pomočjo funkcij in filtrov, s katerimi prihranimo veliko časa, na spletno platformo. Ponudbe prejmemo v zelo kratkem času in na ta način smo našli že nekaj primernih proizvodnih partnerjev,” pripoveduje zadovoljen Zoltán Fürcht

Zoltán Fürcht, lastnik podjetja
PAPERFOX – Fürcht Zoltán ev., Nagytarcsa, Madžarska
www.paperfox.eu