Novice

16. julij 2019

ORDERFOX.com je prejel oznako kakovosti BMEnet „Tržišče CNC stroke“

Podjetje BMEnet GmbH je ORDERFOX.com podelilo oznako kakovosti „Tržišče CNC stroke“.

S podelitvijo oznake kakovosti „Tržišče CNC stroke“ združenje kupcev BME (nem. Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.) potrjuje, da ORDERFOX.com v 94 odstotkih izpolnjuje merila, povezana s prijaznostjo do uporabnikov, kakovostjo in varnostjo. „Še posebej so nas prepričali tako samoumevni navigacijski meni platforme kot tudi izpiljene funkcije iskanja in iskalnega filtra, ki bistveno olajša dnevno poslovanje kupcev, ki iščejo specifične CNC izdelovalce,“ pravi Andreas Richter, ocenjevalec pri podjetju BMEnet GmbH.

Z ORDERFOX.com kupci suvereno uredijo vse izzive v nabavi ter ob tem prihranijo čas in denar. Sourcing in nabavne procese boste izpeljali bistveno preprosteje in stroškovno učinkoviteje, celotna nabavna veriga pa bo bolj transparentna. Postopki bodo digitalizirani, podatki pa bodo generirani v realnem času. Poleg tega odpira ORDERFOX.com neposredni dostop do preko 12.000 visokokvalificiranih CNC izdelovalcev z vsemi obdelovalnimi tehnologijami in s takoj razpoložljivimi kapacitetami. Sicer pa omogoča novo upravljanje naročil na ORDERFOX.com varno in istočasno visoko učinkovito razpisovanje, organiziranje in komuniciranje z le enim orodjem.

CNC izdelovalci najdejo na ORDERFOX.com vsak mesec na stotine naročil, ki popolnoma ustrezajo njihovemu strojnemu parku. Kjerkoli na svetu je razpisano ustrezno naročilo, v roku 10 minut prejme izdelovalec ustrezen e-mail in se lahko nanj takoj odzove. Z novim orodjem za upravljanje ponudb ORDERFOX.com boste lahko vse oddane ponudbe in celotno komunikacijo v povezavi s ponudbo z le nekaj kliki zanesljivo popolnoma upravljali – vključno s shranjevanjem iskalnih povpraševanj in naročanjem na obvestila preko e-pošte.

„CNC tržišče se oblikuje popolnoma na novo. Odlikovanje BMEnet dokazuje, da nudi ORDERFOX.com ravno to, kar kupci CNC komponent in CNC izdelovalci po celem svetu sedaj potrebujejo: optimizirano spletno orodje, s katerim lahko hitro in uspešno digitalizirajo svoje delovne procese ter se tako odzovejo na hitre spremembe v CNC stroki,“ pravi CEO ORDERFOX.com David Felsmann: „Kajti z digitalizacijo se danes postavljajo pred udeležence na trgu popolnoma druge potrebe kot pred nekaj leti. In z ORDERFOX.com boste te potrebe zadovoljili hitro, varno, udobno in učinkovito.“

Dobrodošli v novem, digitalnem CNC svetu.