FAQ

Uporaba ORDERFOX.com s celotnim obsegom njegovih funkcij je po 30-dnevnem testnem obdobju za CNC izdelovalce plačljiva. Več informacij najdete tukaj.

Naročnina ORDERFOX.com se sklene za obdobje 12 mesecev. Naročnina se za vse uporabnike avtomatično podaljša za eno leto. CNC izdelovalec lahko med naročniškim obdobjem svojo naročnino v nastavitvah profila spremeni na ”Končaj plačljivo naročnino”.

Kot kupec CNC komponent lahko oddate neomejeno število povpraševanj za izdelavo, kot CNC izdelovalec s sklenjeno plačljivo naročnino pa lahko oddate tako ponudbe na povpraševanja za izdelavo kot tudi povpraševanja za izdelavo. Kot premium partner pridobite tudi od številnih dodatnih oglaševalskih in komunikacijskih možnosti. Vse podrobnosti si oglejte tukaj.

Pri ORDERFOX.com lahko v nastavitvah določite, kateri vaši podatki bodo vidni drugim ORDERFOX.com uporabnikom. Uporabite nastavitve zasebnosti v profilu podjetja, če ne želite, da bi vas kontaktirali. Vaši kontaktni podatki in kontaktna oseba na ORDERFOX.com bodo izključeni.

S popolnoma izpolnjenim profilom podjetja boste povečali svoje poslovne možnosti.  Shranjene informacije in podatki so osnova za številne funkcije iskalnega filtra znotraj platforme, ki zagotavljajo najustreznejše rezultate iskanja. 

Prikazane informacije in statistike podjetij temeljijo na podatkih, ki so jih podjetja vnesla v svoj profil. Podatke o podjetju na vašem profilu lahko obdeluje in dopolnjuje uporabnik, ki je bil registriran in avtoriziran s strani vašega podjetja. Ta oseba lahko tudi naloži vaš profil, vaš logotip podjetja, prosto izbrane slike podjetja in videe, da bo vaš profil kar se da izpopolnjen.

ORDERFOX.com evidentira samo podatke, ki so na voljo v profilih podjetij in so dostopni za javnost (npr. podatki iz trgovskega registra) in jih podjetje da na voljo drugim. Prosimo, da upoštevate, da podatki o podjetju, s katerim Orderfox AG nima sklenjene pogodbe, ne smejo biti objavljeni – vselej imate nadzor nad tem, kateri podatki bodo prikazani vašemu podjetju! V kolikor podjetje še ni prikazano, to pomeni, da podjetje še ni objavilo podatkov za iskanje.

Podjetje lahko ima kot uporabnik portala ORDERFOX.com neomejeno število uporabnikov, vendar je treba vzpostaviti samostojne dostope do drugih lokacij oz. podružnic podjetja, da vas bodo lahko naši uporabniki na platformi našli.

Pri iskanju gre za strukturirano iskanje po kategorijah: pojme, ki jih vnesete v kategorije iskanja se primerja z vsebinami vseh profilov podjetij na ORDERFOX.com, npr. informacije o strojnemu parku, kompetencah in zmožnostih.

Z iskanjem lahko najdete kontakte, ki so za vas ciljno relevantni. Kombinirajte filtre iskanja, da boste omejili svoje rezultate iskanja. Redno boste prejemali vam prilagojena elektronska sporočila, s katerimi boste izvedeli, kdo je npr. v zadnjih dneh obiskal vaš profil ali za katere razpise naročil, ki so jih namestili uporabniki ORDERFOX.com, bi lahko vi (na podlagi vaših oddanih uporabniških informacij) oddali ponudbo.

Prosimo, vzpostavite stik s podporo strankam preko klepeta ali elektronskega sporočila na customersupport@orderfox.com. Naša ekipa bo z veseljem izvedla želene spremembe.

Varstvo podatkov je pri ORDERFOX.com najvišja prioriteta. Zavedamo se, kako občutljivi so podatki podjetij, in da morajo ti ostati varni – tako preko tehnično kodiranega, ekskluzivnega in individulano preverjenega dostopa do sistema kot tudi glede podatkov samih, ki so kodirani na podlagi enega najmočnejših kodirnih sistemov. Razen tega obdržimo vselej nadzor nad tem, kdo poskuša vdreti v sistem. Ti ukrepi garantirajo za vas in vaše dragocene podatke najvišjo varnost.

Uporabite funkcijo klepetalnika na ORDERFOX.com ali kontakirajte ORDERFOX.com preko telefona. ORDERFOX.com podporna ekipa podpira svoje člane pri vseh vprašanjih o ORDERFOX.com in pri uporabi lastnosti platforme.

CNC izdelovalci lahko neomejeno ustvarjajo, shranjujejo in naročajo iskanja, ki ustrezajo njihovemu strojnemu parku. O ustreznih novih CNC naročilih boste obveščeni z obvestilom preko e-pošte.

Pri oddaji oz. sprejemu naročil ni nobenih stroškov provizije.

Na ORDERFOX.com komunicirajo kupci CNC komponent in CNC izdelovalci zmeraj neposredno.