ORDERFOX.com − podjetje

ORDERFOX je največje globalno B2B tržišče CNC stroke.

Tukaj najdejo kupci CNC komponent v rekordnem času ustrezne CNC partnerje, CNC izdelovalci pa z le nekaj kliki nova naročila. Neposredno. Lokalno in globalno. Z minimalnim trudom in brez stroškov provizije.

Internet stvari (ang. Internet of Things ali s kratico IoT) oz. program Industrie 4.0 in hitro napredujoča digitalizacija vseh proizvodnih procesov spadajo k največjim industrijskim izzivom. Zato smo z ORDERFOX.com ustvarili skupnost, ki neposredno povezuje CNC izdelovalce in kupce CNC komponent po celotnem svetu.

ORDERFOX.com je od leta 2017 prisoten na spletu globalno v 25 jezikovnih različicah in je tako splet CNC stroke. Realni in virtualni CNC svet se bosta v prihodnosti zlila.

Z ORDERFOX.com lahko brezmejne možnosti na trgu v pravem pomenu koristite že danes!

Tisk

Dobrodošli na območju za tisk ORDERFOX.com. Tukaj najdete aktualna sporočila za javnost, slikovni material visoke ločljivosti, videe in pravo kontaktno osebo za vas.

Izvedite več

Zaposlitev pri ORDERFOX.com

Kariera, izzivi, prostor za strokovni in osebni razvoj. ORDERFOX.com ponuja motiviranim kandidatom za delovno mesto edinstveno in sodobno delovno mesto z odlično infrastrukturo v dinamičnem in globalnem okolju.

Izvedite več