ORDERFOX.com − podjetje

Mi smo ORDERFOX.com

Podjetje ORDERFOX AG upravlja z ORDERFOX.com, največjo globalno spletno platformo za podjetja znotraj CNC stroke. S to rešitvijo lahko člani skupnosti aktivno upravljajo z digitalnim razvojem in tako postanejo kos izzivom napredne digitalizacije in programa Industrie 4.0. ORDERFOX.com je splet CNC stroke, ki s pomočjo pametnih funkcij filtra hitro in preprosto medsebojno povezuje CNC izdelovalce in CNC kupce. S tem se v primerjavi s tradicionalnimi vrednostnimi verigami občutno zmanjšajo transakcijski stroški, hkrati pa se poveča produktivnost z višjo obremenitvijo.

ORDERFOX.com je tudi platforma znanja, ki združuje aktualne inovacije, tehnologije in trende te stroke. Namestitev profila podjetja in s tem dostop do globalne skupnosti je preprost in brezplačen. ORDERFOX.com je bil razvit za izdelovalno industrijo in zahteve njenih strank tako na osnovi visokega tehničnega znanja ter razumevanja obdelovalnih strojev, programske opreme in avtomatizacije kot tudi na podlagi dolgoletnih izkušenj s področja te stroke. Po intenzivnih pripravah, ki so trajale tri leta, je ORDERFOX.com od sredine leta 2017 prisoten na spletu.

Da bi ORDERFOX.com vsidrali v CNC skupnost po celem svetu, poteka tako nagovor kot tudi celotna komunikacija znotraj spletne strani v maternem jeziku in s tem v številnih jezikovnih variantah.

ORDERFOX.com obdeluje podatke svojih strank na podlagi zakonske osnove v povezavi z najvišjimi tehničnimi varnostnimi standardi. Izmenjava podatkov med pripadniki skupnosti torej poteka v kodirani obliki. ORDERFOX.com se bo tako tehnološko kot tudi vsebinsko z izkušnjami in potrebami skupnosti nenehno razvijal naprej. Še nikoli ni bil svet povezan tako kot danes in tudi v prihodnosti bodo meje med realnim in virtualnim svetom vedno tanjše.

Dobrodošli v novem, digitalnem CNC svetu.

Tisk

Dobrodošli na območju za tisk ORDERFOX.com. Tukaj najdete aktualna sporočila za javnost, slikovni material visoke ločljivosti, videe in pravo kontaktno osebo za vas.

Izvedite več

Zaposlitev pri ORDERFOX.com

Kariera, izzivi, prostor za strokovni in osebni razvoj. ORDERFOX.com ponuja motiviranim kandidatom za delovno mesto edinstveno in sodobno delovno mesto z odlično infrastrukturo v dinamičnem in globalnem okolju.

Izvedite več