Novice

27. marec 2018

ORDERFOX.com govori sedaj tudi korejsko

V očeh tigra – ORDERFOX.com bo na svojo spletno platformo prinesel tudi korejsko gospodarstvo. S korejščino govori ORDERFOX.com od sedaj naprej dodaten azijski jezik.

K tigrovim državam spadajoča Republika Koreja (Južna Koreja), se je nenazadnje na podlagi svoje izvozne geografske lege, na polotoku med gospodarskimi silami Kitajsko in Japonsko, razvila v pomembno globalno gospodarsko regijo. S korejščino govori ORDERFOX.com od sedaj naprej dodaten azijski jezik. Južna Koreja velja za azijskega kralja izvoza, ki se je le v nekaj letih uveljavil za vodilnega v ladjedelništvu, strojništvu in gradnji konstrukcij ter v proizvodnji elektronike in avtomobilov. Med najpomembnejše koncerne v državi spadajo Samsung, LG, Hyundai, Kia in Doosan, najpomembnejši izvozni državi pa sta Kitajska in ZDA.

Tehnološko inovativna Koreja poseduje visoko spletno prodornost (92 %), zaradi česar je digitalizacija in njena implementacija v poslovne procese podjetij že zelo razširjena. Z ORDERFOX.com prejme v izvoz orientirana država dostop do spleta CNC stroke, pri čemer ne bo nobenih jezikovnih težav. S tem pa se ponujajo dodatne možnosti sklenitve poslovnih kontaktov po celem svetu znotraj CNC skupnosti. Potencial tehnološkega razvoja in digitalizacije bodo lahko koristila tako podjetja s CNC izdelovanjem kot tudi tehnični kupci. Uporaba vseh funkcij na ORDERFOX.com je brezplačna.

Dobrodošli v novem, digitalnem CNC svetu.