News

15. maj 2018

Kundhistoria: Drone Champions AG, Liechtenstein

Kreativa startplattformar för racingdrönare etableras med ORDERFOX.com.

Med sina drönarlopp satsar företaget Drone Champions AG i Liechtenstein på en ny trendsport som förenar reella och virtuella dimensioner. I ett sådant lopp måste drönarpiloten så snabbt som möjligt klara av en tredimensionell hinderbana med en 700 gram lätt och upp till 140 km/h snabb fjärrstyrd drönare. Ett virtuellt pc-spel fungerar som en kvalifikation för reella racingevent som organiseras överallt i Europa. För att denna nya racingidé ska bli en framgång är såväl uppsättning som underhållning avgörande faktorer.

För detta års säsongsstart har highspeed-experterna från Drone Champions AG lagt in upphandlingsbegäran för startplattformar för racingdrönare på ORDERFOX.com. Den friformade delen av glasfibermaterial kunde produceras med kort varsel av en CNC-tillverkare som är registrerad på ORDERFOX.com.

"Portalen är verkligen mycket bra. Med ett par klick kunde vi ladda upp vår förfrågan snabbt och enkelt. Inom kort tid hade vi fått in fyra offerter", förklarar Joachim Cerny, Head of Research and Development hos Drone Champions AG, nöjt. Han är övertygad om att de kommer att använda ORDERFOX.com även i framtiden.

Joachim Cerny, Head of Research and Development
Drone Champions AG, Ruggell, Liechtenstein

www.dcl.aero