Vanliga frågor

För att utnyttja alla funktioner hos ORDERFOX.com måste CNC-tillverkare alltid betala för användningen efter en 7-dagars testperiod. Här hittar du mer information om detta.

Abonnemanget på ORDERFOX.com gäller i 12 månader. Abonnemanget förlängs automatiskt för alla användare med ett år. CNC-tillverkaren kan under perioden ändra sitt abonnemang i profilinställningen "Avsluta kostnadspliktigt abonnemang".

Inställning av tillverkningsförfrågningar. Som betalande CNC-tillverkare kan man både lämna anbud på tillverkningsförfrågningar och skicka in tillverkningsförfrågningar. Som premiumpartner drar du fördel av flera extra marknadsförings- och kommunikationsalternativ. Här kan du ta del av all information.

Med en komplett företagsprofil får du ökade affärsmöjligheter. Många funktioner på plattformen baseras på de sparade uppgifterna, vilket genererar skräddarsydda sökresultat.

Informationen och statistiken som visas baseras på den profilinformation som företaget tillåter. Företagsuppgifter i din profil kan redigeras och kompletteras av användare som är auktoriserade/registrerade av ditt företag. Denna person kan även överföra ditt företags logotyp, valfria företagsbilder och filmer för att göra din företagsprofil så uttrycksfull som möjligt.

ORDERFOX.com registrerar endast företagsprofilerna med offentliga uppgifter (t.ex. uppgifter ur handelsregistret) och uppgifter som företaget godkänt. Observera att inga uppgifter visas för företag som inte slutit avtal med Orderfox AG – du har alltid full kontroll över vilka uppgifter som ska visas om ditt företag!Om ett företag inte visas har dessa uppgifter inte godkänts för sökning ännu.

Du kan skapa ett obegränsat antal användare för ett företag. Du måste även skapa en separat användare för andra företagsorter resp. dotterbolag så att andra användare hittar korrekt profil på plattformen.

Sökningen är en strukturerad, kategoribaserad sökning. Termerna som matas in i sökkategorierna jämförs med innehållet i alla företagsprofiler på ORDERFOX.com – t.ex. maskinparksuppgifter, kompetenser och förmågor.

Med sökningen kan du hitta relevanta kontakter. Kombinera sökfiltren för att avgränsa sökresultaten. Du får regelbundet e-postmeddelanden som är skräddarsydda för dig. Här framgår till exempel vem som öppnat din profil under de senaste dagarna eller vilka ORDERFOX.com-användare som publicerat jobb som du (utifrån din användarinformation) skulle ha kunnat offerera.

Kontakta vår kundtjänst via chatt eller e-post: customersupport@orderfox.com. Vårt team hjälper dig gärna att genomföra ändringarna.

Datasekretess är en av ORDERFOX.com:s högsta prioriteringar. Vi vet hur känsliga företagsrelaterade data är och vidtar därför noggranna åtgärder för att dessa ska vara säkra – både genom tekniskt krypterad, exklusiv och individuellt prövad åtkomst till systemet och genom kryptering av själva uppgifterna, vilket sker med ett av de säkraste krypteringssystemen. Dessutom kontrollerar vi alltid vem som försöker ta sig in i systemet. Dessa åtgärder garanterar högsta säkerhet för dig och dina värdefulla uppgifter.

Använd chattfunktionen på ORDERFOX.com eller kontakta ORDERFOX.com per telefon. ORDERFOX.com:s supportavdelning kan hjälpa medlemmar vid alla frågor som rör ORDERFOX.com och användning av funktioner i plattformen.

Med CNC-tillverkaren kan du i obegränsad utsträckning skapa, spara och prenumerera på sökningar som passar för din maskinpark. Via e-postmeddelanden får du automatiskt reda på när det finns nya och lämpliga CNC-ordrar.

Ordertilldelningen kostar ingenting extra.

På ORDERFOX.com kommunicerar köpare och CNC-tillverkare direkt med varandra.