ORDERFOX.com – företaget

ORDERFOX.com är den största globala B2B-marknadsplatsen inom CNC-branschen.

Här hittar inköparna lämpliga CNC-partners på rekordtid. Och CNC-tillverkare nya order med några få klick. Direkt. Lokalt och globalt. Med minsta arbete och utan provisionskostnader.

Internet of Things (IoT) eller Industrie 4.0 och den snabbt framskridande digitaliseringen av samtliga produktionsprocesser hör till de största industriella utmaningarna. Därför har vi skapat en gemenskap med ORDERFOX.com, som länkar CNC-tillverkare och inköpare över hela världen direkt till varandra.

ORDERFOX.com är online globalt på 25 språk sedan 2017 och därmed ett eget internet för hela CNC-branschen. Den verkliga och den virtuella CNC-världen kommer att smälta ihop mer och mer i framtiden.

Med ORDERFOX.com kan du redan idag använda de oändliga chanserna på marknaden!

Press

Välkommen till ORDERFOX.com:s pressektion. Här hittar du aktuella pressmeddelanden samt högupplösta bilder, videor och rätt kontaktperson.

Läs mer

Arbeta vid ORDERFOX.com

Karriär, krav, utrymme för fackmässig och personlig vidareutveckling. ORDERFOX.com erbjuder motiverade ansökande en unik, toppmodern arbetsplats med perfekt infrastruktur i en dynamisk, global miljö.

Läs mer