News

27. mars 2018

ORDERFOX.com pratar koreanska

I tigerns öga – ORDERFOX.com tar Koreas ekonomi till sin online-plattform. Genom att prata koreanska så har ORDERFOX.com nu ytterligare ett asiatiskt språk.

Den så kallade Tigerstaten Korea (Sydkorea) har utvecklats på senare tid på grund av dess utsatta geografiska läge på en halvö mellan de ekonomiska stormakterna Kina och Japan, till en större global ekonomisk region. Genom att prata koreanska så har ORDERFOX.com nu ytterligare ett asiatiskt språk. Sydkorea anses vara en asiatisk exportjätte som på några år har etablerat sig som ledande inom skeppsbyggnad, maskin- och fabrikteknik såväl som inom elektronik- och bilproduktion. Landets mest kända varumärken är Samsung, LG, Hyundai, Kia och Doosan. De viktigaste exportländerna är Kina och USA.

Det tekniskt innovativa Korea har en mycket hög internetpenetration (92 %), vilket innebär att digitalisering och dess genomförande i affärsverksamheten redan är utbredd. Med ORDERFOX.com får det exportorienterade landet språkbarriärfri tillgång till CNC-industrin, vilket ger ytterligare möjligheter till globala affärskontakter inom samhället. Både CNC-tillverkningsföretag och tekniska köpare kan därmed utnyttja potentialen för teknisk förändring och digitalisering. Användningen av alla funktioner på ORDERFOX.com är gratis.

Välkommen till den nya, digitala CNC-världen.